Social Icons

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Διαφήμιση της αλητείας με αφορμή την δολοφονία του τουρίστα!


Τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, αυτά που βρίζουν κάθε λαϊκό αγώνα, αυτά που διαμαρτύρονται για κάθε λαϊκή διαμαρτυρία, αυτά που καλούν το κράτος να καταστείλει κάθε λαϊκή αντίδραση, αυτά που σιχαίνονται τις πορείες και τις διαδηλώσεις, έκαναν πως λυπήθηκαν για την δολοφονία του τουρίστα που ξεψύχησε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από μπράβους και άλλους αλητήριους! Τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης μοιρολόγησαν τον δολοφονημένο τουρίστα, προσέγγισαν την δολοφονία αντιεπιστημονικά, ακριβώς δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζουν όλα τα θέματα, έριξαν το φταίξιμο στο νεαρό των ηλικιών όσων πήρα μέρος στο επεισόδιο, στην κακιά στιγμή, στο αίμα που βράζει και ξεχρέωσαν.

Αφού για λίγην ώρα τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης παράστησαν τις θλιμμένες χήρες, μυξοκλαίγοντας για την δολοφονία του νεαρού τουρίστα, κατόπιν αποφάσισαν να κάνουν ένα άλμα στην ενημέρωση, πληροφορώντας τους τηλεθεατές ότι στην περιοχή που έγινε η δολοφονία καθημερινά γίνεται της «φύρδην μίγδην»! Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι τουρίστριες κυκλοφορούν ημίγυμνες ή εντελώς ξεβράκωτες και το πιοτί είναι φθηνό με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να τριγυρνάει τύφλα στο μεθύσι! 

Τα ρεπορτάζ, που παρουσίαζαν τουρίστες και τουρίστριες σε ευθυμία να περιγράφουν ενθουσιασμένοι τις διακοπές τους, στοχευμένα άφηναν να εννοηθεί ότι το μέρος όπου διαπράχθηκε η δια ξυλοδαρμού δολοφονία του τουρίστα, είναι το κατάλληλο μέρος για ατέλειωτα όργια, αφού το ξεβράκωμα και το ποτό ακολουθούνται από όργια! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το μόνο που δεν έκαναν ήταν να καλούν την νεολαία να επισκεφτεί το Άγιο τούτο μέρος! Βέβαια όλα εννοούνταν, αλλά τα ρεπορτάζ ολοκλήρωναν την βρωμερή διαφήμιση της αλητείας, καλώντας το κράτος να επιβάλει την τάξη κι έτσι ξεχρέωναν με την περίπτωση να κατηγορηθούν για την προβολή της αθλιότητας!

Αυτό που δεν είπαν τα κανάλια, ήταν το γεγονός ότι συνειδητά δημιουργούνται ολόκληρες περιοχές μαζικής εκτόνωσης ξένων και ντόπιων τουριστών, περιοχές απέραντα μπουρδέλα! Αυτό που δεν είπαν τα κανάλια είναι ότι αυτή είναι η βαριά βιομηχανία του τουρισμού για μία χώρα που της έχουν καταστρέψει την αγροτική και την βιομηχανική της παραγωγή, αυτή είναι η τουριστική ανάπτυξη για την οποία προετοίμαζαν τον τόπο! Ένα απέραντο πορνείο με τον λαό πόρνη για όλων των ειδών τα πορτοφόλια!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative