Social Icons

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

« Πάντα θα είναι άρρωστα τα παιδιά μου;»


Του Γιώργου Νικολαΐδη

1
Έτσι απάντησε ο οργισμένος θεσσαλονικιός επιχειρηματίας κ. Ζαφείρης Τζιούτζιας στον διευθυντή της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη την περασμένη Δευτέρα 19.6.17. Ο κ. διευθυντής προσπαθώντας να καθησυχάσει τον μαινόμενο επιχειρηματία, του έλεγε πως ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των παιδιών του ως αντιστάθμισμα(!) στην ζημιά που υπέστη ο καταστηματάρχης, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην αποπεράτωση του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιούτζιας με συνοδεία τα παιδιά του, εισέβαλε μαινόμενος και σαν «ταύρος εν …γραφείω», απαιτούσε «εδώ και τώρα» μία απάντηση από την εταιρεία στο διαχρονικό εντονότατο οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται αυτός και η οικογένειά του.

Μη αντέχοντας άλλο και με το δίκιο να τον πνίγει, μετά από άλλες πολλαπλές διαμαρτυρίες, θέλησε να κατα- και ανα-δείξει το πρόβλημά του αυτή την φορά με επεισοδιακότερο τρόπο.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο καθώς και το τι επακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα όπου πήγαν οι εμπλεκόμενοι πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative