Social Icons

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.:ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ


Ε.Ε.Δ.Υ.Ε

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ
ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Παλεύουμε με τους εργαζόμενους όλων των χωρών
για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη χαιρετίζει θερμά τους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που πήραν μέρος στις αντιιμπεριαλιστικές αντιπολεμικές κινητοποιήσεις των Επιτροπών Ειρήνης και αγωνιστικών φορέων του εργατικού κινήματος από τον Έβρο έως την Κρήτη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα στο τοπίο της συναίνεσης με τα κόμματα του κεφαλαίου συνεχίζει στον ολισθηρό δρόμο της έκθεσης του ελληνικού λαού σε όλο και πιο μεγάλους κινδύνους για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, με όχημα τη λεγόμενη γεωστρατηγική αναβάθμιση. Πρόθυμη σε όλα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , ανοίγει δρόμους και παρέχει υποδομές για να διευκολύνει το πέρασμα των Νατοϊκών φονιάδων από το έδαφος του Έβρου προς τη Ρουμανία και αντίστροφα.

Το ξεκάθαρο μήνυμα της παγκρήτιας κινητοποίησης και των κινητοποιήσεων στη Β. Ελλάδα είναι: Καμία συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους- Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι Νατοϊκές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα – Άμεση απεμπλοκή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από όλες τις ευρωνατοϊκές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι κινητοποιήσεις αυτές είναι σήμα αντιιμπεριαλιστικού συναγερμού, υπογραμμίζουν τη κρισιμότητα των εξελίξεων και των κινδύνων για τον ελληνικό λαό.

Η ΕΕΔΥΕ χαιρετίζει τις νέες εργατικές αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις:

Την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη , στο ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ στις 24 Ιούνη

Το αντιπολεμικό διήμερο στα νησιά του Αιγαίου με πρωτοβουλία του ΠΑΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ στις 1 και 2 Ιούλη.

Καλούμε τις Επιτροπές Ειρήνης να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην επιτυχία των κινητοποιήσεων του εργατικού – ταξικού κινήματος.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ

6 Ιούνη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative