Social Icons

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Πλατεία Διάκου 1 Λαμία
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.22/2017   

                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε και σήμερα εδώ και θα είμαστε όσο χρειαστεί. Να καταγγείλουμε για μια ακόμα φορά την τρομοκρατική – εκδικητική απόλυση συναδέλφου από εργολάβο σε συνεργείο καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Μια απόλυση που έχει ξεκάθαρο μήνυμα, να τρομοκρατήσει τους εργολαβικούς εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, ώστε ο κάθε εργολάβος να μπορεί να βγάζει κέρδη σε βάρος των εργαζομένων.

Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που παραμένει άλυτο είναι τι θα γίνει με τις υπηρεσίες που καλύπτουν οι εργαζόμενοι μέσω εργολάβων. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να δώσουν λύση . Δεν σηκώνει άλλες ελλείψεις το ήδη παραμελημένο σύστημα υγείας. Απαιτούμε οι εργαζόμενοι που δουλεύουν μέχρι σήμερα να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και τέτοια πρέπει να είναι η θέση τους στη δουλειά στο μεροκάματο .

Μαζί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας έχουμε ξανακάνει παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά το πρόβλημα μιας και αφορά τα δικαιώματα, προβλήματα εργαζομένων, με ευκολία παραμένουν χωρίς λύση. Δεν είναι τυχαίο πως σε ραντεβού με το διοικητή για τα προβλήματα των εργαζομένων είχαμε ώρα στην αναμονή και τελικά δεν μας είδε .

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι πρέπει να πιέσουμε πιο σταθερά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δοθεί λύση άμεσα από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Παλεύουμε για το δικαίωμα στη δουλειά και για σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό.

Να παρθεί πίσω η τρομοκρατική απόλυση .
Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους .
Να ενσωματωθούν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες, στο μόνιμο προσωπικό.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative