Social Icons

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Α’ Φθιώτιδας: Με δύο ομίλους μόνο για την επόμενη χρονιά


1
Ηλίας Ζαχάρης

Τελικά με δύο ομίλους θα πραγματοποιηθεί το Πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας την αγωνιστική περίοδο 2017-18, έτσι όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Πέραν του θελήματος των ομάδων, όπου στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση, τάχθηκαν υπέρ των δύο ομίλων, σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο χθεσινό(22/6) ΔΣ, με ψήφους, 11 υπέρ, 1 κατά και 1 λευκό, αποφασίστηκε ΜΟΝΟ για την επόμενη σεζόν το Πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε δύο ομίλους.
Κατόπιν τούτου, αναμένεται η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, για να επιτευχθεί ο αριθμός των ομάδων που θα καταρτίζουν τους ομίλους, με βάση λογικά τα γεωγραφικά κριτήρια.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα απολύτως, σας παρουσιάζουμε ένα σενάριο που έχει ως εξής:

Οι δύο όμιλοι θα απαρτίζονται από 10 ομάδες.
Όσον αφορά τον Πρωταθλητή του εν λόγω Πρωταθλήματος, θα αναδεικνύεται μέσω play off των τριών πρώτων ομάδων κάθε ομίλου.
Εν αντιθέσει στην ουρά, όπου θα υποβιβάζονται ή οι 4 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου ή θα διενεργηθούν play out-play in, με τη συμμετοχή όμως και των Πρωταθλητών από τη Β’ Κατηγορία, ώστε από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19, να καταρτιστεί και πάλι ένας όμιλος 16 ομάδων.

Οι ομάδες και οι όμιλοι στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, σύμφωνα με το σενάριο:
2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative