Social Icons

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Απόψε (21:30, ΕΡΤ1) η μεγάλη ώρα για την Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία


Ευρωμπάσκετ

Με στόχο πλέον ένα μετάλλιο η εθνική μας ομάδα μπάσκετ γυναικών μετά τη θριαμβευτική πορεία της στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας αντιμετωπίζει απόψε τη Γαλλία (21:30, ΕΡΤ1, ΕΡΑσπορ, ΕΡΤwebtv) στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του ομοσπονδιακού μας προπονητή Κώστα Κεραμιδά θα επιχειρήσουν άλλη μια υπέρβαση, τη νίκη επί της Γαλλίας που θα τους δώσει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Ενωμένες σαν μια γροθιά οι διεθνείς παίκτριες πανηγυρίζουν την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους, άρα εκ των προτέρων η αποστολή της στην Τσεχία έχει πετύχει!
Η Ελλάδα που είχε ηττηθεί από τη Γαλλία στο παιχνίδι των ομίλων είναι έτοιμη για τη μεγάλη ρεβάνς.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Ισπανία θα παλέψει με το Βέλγιο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative