Social Icons

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ράχες: Φωτιά στο σπίτι 75χρονου (μόλις βγήκε από τη φυλακή)


1
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ίδιο σπίτι δυο φορές μέσα σε ένα 24ωρο. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο λόγος για τον «Μητσάρα τον ψαρά», όπως τον φώναζαν στην ανατολική Φθιώτιδα, ο οποίος τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο σκορπώντας το θάνατο στον παραλιακό οικισμό «Καυκί», που βρίσκεται ανάμεσα στις Ράχες και το Αχλάδι.

Μια ήσυχη Αυγουστιάτικη βραδιά του 2010 σε κατάσταση αμόκ ο 68χρονος τότε ψαράς άρπαξε την καραμπίνα και σκόρπισε το θάνατο.

Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και αποφυλακίστηκε

Ο 75χρονος σήμερα παρά το ότι είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας, ενώ η γυναίκα του παραμένει στη φυλακή.

Στο σπίτι στον οικισμό «Καυκί» όπου έγινε το φονικό δεν μένει κανένας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο αποφυλακισθείς δολοφόνος δεν επιτρέπεται να πλησιάσει, αφου το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα με αυτό των θυμάτων, που ήταν και συγγενείς. Ο 75χρονος διαμένει στο χωριό Λευκάδα της δυτικής Φθιώτιδας, απ΄ όπου κατάγεται.

Δύο φωτιές μέσα σε ένα 24ωρο

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο εγκαταλειμμένο σπίτι του εκδηλώθηκε φωτιά.
Πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Στυλίδας έσπευσαν στον οικισμό και την έσβησαν, πριν αυτή προλάβει να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, λίγο πριν τις 8:00′ το βράδυ, το σπίτι τυλίχθηκε και πάλι στις φλόγες και πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» την ευρύτερη περιοχή. Οι πυροσβέστες από το Π.Κ. της Στυλίδας έτρεξαν και πάλι, ωστόσο αυτή τη φορά το σπίτι στο εσωτερικό του κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

2


Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative