Social Icons

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών - Εκλογές πρωτοβάθμιας


Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Την 31η του Μάη ο Σύλλογός μας έχει Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές. α) αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΔΟΕ(που θα εκλέξουν το νέο της Δ.Σ.) και β) αντιπροσώπων για το Ν.Τ. Φθιώτιδας της ΑΔΕΔΥ(για τον ίδιο λόγο).

Από την τακτική της ΔΟΕ και του Ν.Τ. κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Ωστόσο η σύνθεσή τους και η όποια δράση τους είναι το αποτέλεσμα των ανάλογων εκλογών πριν δυο χρόνια. Από τις επιλογές που έκανε ο κλάδος, τέτοια Δ.Σ. προέκυψαν.

Οι καταστάσεις που ζήσαμε, ζούμε και μας ετοιμάζουν, απαιτούν ισχυρά, μαχητικά συνδικάτα. Σε γραμμή συνδικαλιστικής και πολιτικής σύγκρουσης με όλες τις δυνάμεις που συμμετέχουν ή «αβαντάρουν» την επίθεση που δεχόμαστε και ως εκπαιδευτικοί και ως λαϊκή οικογένεια.

Θεωρούμε ότι έχετε αποκομίσει πλούσια πολιτική εμπειρία τα τελευταία χρόνια. Ότι βλέπετε το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η συνέχιση της ίδιας πολιτικής και συνδικαλιστικής τακτικής από κυβερνήσεις και συνδικαλιστικές ηγεσίες –παλιές ή δήθεν νέες. Ότι αντιλαμβάνεστε την ανάγκη ριζικής αλλαγής στην πορεία των συνδικαλιστικών και πολιτικών πραγμάτων.

Για να αλλάξει όμως η πορεία τους επιβάλλεται ν’ αλλάξουν οι επιλογές και η στάση της βάσης. Να πάρει η ίδια την απόφαση και την πρωτοβουλία. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση. Και η αρχή μπορεί να γίνει στις 31 Μαϊου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δεν είναι εποχές για αποχή ή αποστασιοποίηση από την υπεράσπιση των πραγματικών μας συμφερόντων. Αντίθετα! Πάρτε μέρος όλοι στις διαδικασίες του Συλλόγου μας. Η παρουσία και η συμμετοχή σας τις δυναμώνει. Δώστε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές που θ΄ακολουθήσουν. Ψηφίστε Α.Σ.Ε.! Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Αλλάξτε τους συσχετισμούς δύναμης στη ΔΟΕ και στο Ν.Τ. υπέρ της συνεπούς, σταθερής, αγωνιστικής, ταξικής συνδικαλιστικής δύναμης που δεν σας κρύβει λόγια, σας ενημερώνει σταθερά και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης – άσχετα με τον εκάστοτε κυβρνητικό διαχειριστή.

Με τη στάση και την ψήφο σας δείξτε ότι: 
  • Δεν μπορεί το μέλλον της νέας γενιάς να είναι η ημιμάθεια και η αμορφωσιά από τη συνεχή υποβάθμιση της Εκπαίδευσης. 
  • Δεν μπορεί το μέλλον των εκπαιδευτικών να είναι υποβαθμισμένοι και κακοπληρωμένοι, ιμάντες μεταφοράς ορισμένων γνώσεων, με τσακισμένα τα δικαιώματά τους. 
  • Δεν μπορεί οι νέοι εκπαιδευτικοί να ζήσουν μια διαλυμένη ζωή, μεταξύ ανεργίας και συμβάσεων, πλάνητες στην ελληνική επικράτεια. 
ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative