Social Icons

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ(ΦΩΤΟ)


1
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Αίτημα η μη κατάργηση του Εξεταστικού κέντρου Πελασγίας. Αίτημα το οποίο στηρίζει και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Στυλίδας, της οποίας οι Δημοτικοί της σύμβουλοι, Χρήστος Οικονόμου και Βασίλης Καραπλιός παραβρέθηκαν χθες βράδυ έξω από το κτίριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λαμία, στο χώρο όπου απεργεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Δήλωση των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Στυλίδας

"Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Στυλίδας απαιτεί την άμεση ανάκληση της κυβερνητικής απόφασης για κατάργηση του Εξεταστικού Κέντρου του Λυκείου Πελασγίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην συγχώνευση των Λυκείων στην έδρα του Δήμου και καλούμε την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού και τον περιφερειακό διευθυντή παιδείας, να εξασφαλίσουν ίσες δυνατότητες εξέτασης σε όλους τους εξεταζόμενους του Δήμου μας."

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χρήστος Οικονόμου
Βασίλης Καραπλιός
2
3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative