Social Icons

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τι εξυπηρετεί η τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου;


Λουκάς Παπαδήμος
Ενώ το αστικό κράτος συνεχίζει να μακελεύει τον λαό, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο για τις συμφωνίες που έκανε για το χρέος, ενώ ο λαός βρίσκεται πνιγμένος από την πολιτική αυτής της κυβέρνησης ως συνέχεια της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών και της κυβέρνησης Παπαδήμου, τρομοκράτες έκαναν βομβιστική ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου!

Ποιον εξυπηρετεί αυτή η ενέργεια των τρομοκρατών;! Να φοβίσουν τους αστούς πολιτικούς ώστε να μην ψηφίζουν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους;! Αυτά είναι γελοιότητες και μόνο να τα σκέφτεται κανείς;!

Η επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου μπορεί να είναι πράξη εκδίκησης για την αντιλαϊκή πολιτική του;! Αυτό μπορεί να είναι μόνο σκέψη αφελούς ή παρορμητικού!
Τι θα προσφέρει αυτή η βομβιστική ενέργεια;!
Η ενέργεια αυτή θα αποπροσανατολίσει την κουβέντα από τα σκληρά μνημόνια και από τις νέες βαρβαρότητες που ετοιμάζουν κυβέρνηση και «θεσμοί» σε βάρος του λαού!
Η ενέργεια αυτή θα δώσει το πρόσχημα στο αστικό κράτος να εντείνει την αστυνομοκρατία!
Η ενέργεια αυτή θα αθωώσει τον Παπαδήμο από την σφαγή που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού, μέχρι και θα τον ηρωοποιήσει!

Η ενέργεια αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον στην επίθεση εναντίον των διαφόρων Παπαδήμων και θα ξεχαστεί, έστω για λίγο καιρό, η επίθεση των Παπαδήμων εναντίον του λαού!
Η τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Παπαδήμου θα λειτουργήσει υπέρ του αστικού κράτους και σε βάρος του λαού, άρα ήταν μια προβοκατόρικη ενέργεια για την οποία κανένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος δεν μπορεί να χαίρεται.

Κώστας Β.
fanthis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative