Social Icons

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Αλήθεια γυναίκας


Αλήθεια γυναίκας Γυναίκα :μάνα ,ερωμένη, εργαζομένη, σύζυγος,νοικοκυρά ,πόσοι ρόλοι πόσες απαιτήσεις πόσες ευθύνες.

Γυναίκα δεν είναι αυτή που ισορροπεί στα τακούνια της προσπαθώντας να τυλίξει το γκόμενο στο μπαράκι, δεν είναι αυτή που στα 40 της ντύνεται νεανικά σέρνοντας την απελπισμένη θλίψη της μοναξιάς της για να βγει σύζυγο , δεν είναι αυτή που στα 20 συνουσιάζεται με αγνώστους μισοκοιμισμένη για να καλύψει το κενό της ματαιοδοξίας της Γυναίκα δεν είναι αυτή που έχει γεμίσει το προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα με μισόγυμνες φωτογραφίες της με σκοπό να φλερτάρει.

Δεν είναι αυτή που υποτάσσεται σε ένα γάμο για να έχει την κοινωνική και οικονομική κάλυψη του συζύγου ενώ ερωτοτροπεί με το νου και το σώμα με άλλους . Γυναίκα δεν είναι εκείνη που σου μιλάει με υποκοριστικά γλυκανάλατα επίθετα και κολακευτικά λόγια ενώ στην πρώτη κουβέντα που ακούσει για το άτομο σου θα σε θάψει κανονικά δείχνοντας την κακία της Δεν είναι αυτή που θα μείνει δέσμια στα πρέπει των γονιών της γιατί δε τολμά να εκφράσει τα θέλω της.
Γυναίκα είναι αυτή που είναι και μέσα στην μοναξιά της ουσιαστικά ενεργή,αυτή που παλεύει για να κάνει τα όνειρα της ζωή, αυτή που δε σταματάει ποτέ να θέλει να γεμίσει γνώσεις , που δεν φοβάται τις νέες εμπειρίες.

Γυναίκα είναι εκείνη που χαίρεται με τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στο σώμα της , χαμογελάει στις ρυτίδες ,γλεντάει με τα λευκά της μαλλιά , την ευχαριστεί ο καθρέφτης που αλλάζει τη μορφή της.
Είναι σίγουρη για αυτόν που έχει σύντροφο γιατί εκείνη τον διάλεξε , είναι ευτυχισμένη με την μοναξιά της γιατί είναι δική της επιλογή η μοναξιά .
Η γυναικά που ξέρει τι θέλει και τι ζητά δε θα στριμωχτεί σε κάποιο μπαρ με αδιάφορη παρέα ένα σαββατόβραδο για να μη το περάσει μόνη στο σπίτι ,αντίθετα θα χαρεί την μοναξιά της γιατί ξέρει πως θα περάσει καλά με τον εαυτό της.

Θα φύγει από μια σχέση η από ένα γάμο που δε την καλύπτει πια γιατί σέβεται την αξιοπρέπεια της και θα σεβαστεί τις επιλογές που συζύγου η του συντρόφου της όταν εκείνος επιλέξει τον χωρισμό .Δεν κλαψουρίζει , δεν παραπονιέται , δεν κάνει ζήλιες,δεν κάνει σκηνές .Αντίθετα ζητάει ,συζητάει, διεκδικεί και αποφασίζει.
Η γυναίκα στην ωριμότητα της είναι όσα επιβάλλει το φύλο της: Γυναίκα

φωτ.ewa fröling

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism Mania
M.K.<3


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative