Social Icons

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

«Έφυγε» στα 84 η αγωνίστρια μητέρα του Δημήτρη Κουτσούμπα – Συλλυπητήρια από την Κ.Ε. του ΚΚΕ


Ευσταθία Κουτσούμπα
Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικης Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έχασε τη μητέρα του Ευσταθία Κουτσούμπα
Η Συντακτική Ομάδα του portal 902.gr και η Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη» εκφράζουν στον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του

Η ανακοίνωση της  Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για την έκφραση συλλυπητηρίων αλλά και την ιστορία της Ευσταθίας Κουτσούμπα, αναφέρει τα εξής:

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, για την απώλεια της μητέρας του, Ευσταθίας.
Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του Νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και έκανε 2 παιδιά, τον Δημήτρη και την Ντίνα.
Ο ένας αδελφός της Θωμάς Πανάρας εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας ως μέλος του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία, σταθερός οπαδός του Κόμματος όλα τα χρόνια, ακολούθησε την αγωνιστική πορεία του συντρόφου της Αποστόλη, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά τον Ιούλη του 1991. Συνέχισε να αγωνίζεται στο πλευρό της ΚΟ Φθιώτιδας, με σύντροφό της τον «Ριζοσπάστη». Μέχρι το θάνατό της είχε την έγνοια της πορείας του Κόμματος και των αγώνων του λαού μας.
Εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ είχε και τη χαρά να γνωρίσει και 2 δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Η κηδεία της θα γίνει στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Λαμίας την Πέμπτη 25 Μάη και ώρα 15.00».
  • Επιθυμία του γιου της είναι, όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι στη μνήμη της, να προσφέρει ενίσχυση στο ΚΚΕ και στον «Ριζοσπάστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative