Social Icons

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η 7η ΕΜΑΚ στα χιονισμένα βουνά της Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


emak
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη κατά σειρά εκπαίδευση, μετά τη «Διάσωση σε ορμητικά νερά», των στελεχών της 7ης ΕΜΑΚ με αντικείμενο αυτή τη φορά την «Ορειβασία σε χειμερινό βουνό - προσανατολισμός μετεωρολογία».
Η εκπαίδευση έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, στην Καλιακούδα και τα γύρω βουνά στο Καρπενήσι. Εκπαιδευτής του προγράμματος ήταν ο Μήτσιος Βασίλειος πιστοποιημένος στην Ορειβασία Αναρρίχηση - οδηγός βουνού. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλα τα στελέχη της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., μαζί και με τον Διοικητή της, Αντιπύραρχο Αντώνη Μίχα.


Το πρόγραμμα έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε ο ΟΑΕΔ με το Πυροσβεστικό Σώμα και υλοποίησε το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας σε συνεργασία με την 7η ΕΜΑΚ.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο


Η Διευθύντρια του ΚΕΚ Λαμίας κ. Μερσίνα Παρηγόρη δήλωσε:

«Θα ηθέλα να σημειώσω το υψηλό ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των ανδρών της Ε.Μ.Α.Κ. όπως και του Διοικητή της κ. Αντώνη Μίχα, που συμμετείχε και ο ίδιος στην εκπαίδευση , το οποίο αποτελεί σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας των προγραμμάτων αυτών.

Το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την 7η Ε.Μ.Α.Κ. με στόχο τη βελτίωση της επιχειρησιακής τους απόδοσης και ετοιμότητας πάνω σε αντικείμενα που θα κληθούν να βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης ,και με άλλα τρία εγκεκριμένα προγράμματα:

1. Διάσωση και Διάσχιση φαραγγιών
2. Διαχείριση ψυχολογικής κατάστασης του Διασώστη πριν το συμβάν , κατά τη διάρκεια αυτού και μετά από αυτό.
3. Βασικές αρχές βουνού και Διάσωση από βράχο.

Ο ΟΑΕΔ διαθέτει 6 κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) σε αντίστοιχες περιφέρειες και υλοποιούν στο πλαίσιο των αναγκών της αγοράς εργασίας, στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων που εκπροσωπούνται από επαγγελματικούς φορείς και επιμελητήρια, δήμους, συλλόγους, οργανισμούς καταστήματα κράτησης και αλλού...»

Δείτε φωτογραφίες από την εκπαίδευση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ στα χιονισμένα βουνά της Ευρυτανίας...
emak1
emak12
emak13
emak14
emak15
emak16
Περισσότερες φωτογραφίες στο Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative