Social Icons

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ:Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΟΣ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΟΣ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, με αφορμή το βιβλίο "Ρόζα η ωραία θυμωμένη", εκδ. Μεταίχμιο, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων, τον συγγραφέα του κ. Κώστα Μάγο και να συζητήσουμε μαζί του: για όσα μας κάνουν διαφορετικούς, για τα στερεότυπα που μας καταπιέζουν και για την προσπάθεια να τα υπερβούμε διεκδικώντας όσα μας αξίζουν.

Οι ωραίες συζητήσεις μας με τον κ. Μάγο έγιναν σε μικρές παρέες, ανά τάξη, εγκαινιάζοντας με τον πιο ταιριαστό τρόπο και την αίθουσα της Βιβλιοθήκης, η οποία πρόσφατα διαμορφώθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη απ' όλους μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κ. Μάγο για το ωραίο βιβλίο του και την πρόθυμη και φιλικότατη ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας να τον γνωρίσουμε.

* Συνεργαστήκαμε κι αυτή τη φορά με το 1ο Δ.Σ. Στυλίδας, στοχευμένα και δημιουργικά.
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative