Social Icons

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


1
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣΤΥΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 5-5-2017 επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας ο συγγραφέας και καθηγητής του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστας Μάγος.

Ο κ. Μάγος συνάντησε τους μαθητές του σχολείου, ύστερα από πρόσκληση της Λογοτεχνικής Συντροφιάς του σχολείου μας. Συζήτησε μαζί τους για τους ήρωες των βιβλίων του: «Ρόζα,η ωραία θυμωμένη» και « Ο Βρωμογοργοπόδαρος» που οι μαθητές είχαν διαβάσει στο πλαίσιο του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, της Θεατρικής Αγωγής και της λειτουργίας της Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Οι μικροί μαθητές/τριες έκαναν αρκετές ερωτήσεις στον συγγραφέα για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Παίρνοντας αφορμή από τους ήρωες των βιβλίων ο κ. Μάγος και τα παιδιά μίλησαν για τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που μας σκλαβώνουν, την αλληλεγγύη, τη φιλία, το θάρρος και το δικαίωμα να διεκδικούμε το δίκαιο και το σωστό.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάγο που ύστερα από την επίσκεψή του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων συνδύασε και την επίσκεψή του στο σχολείο μας.
Ευχαριστούμε και την κ. Μπλούνα Μαρία, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Εχιναίων , για την άριστη συνεργασία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

2
3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative