Social Icons

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

"Σουηδική εταιρεία εμφυτεύει μικροτσίπ με σύριγγα στους εργαζόμενους"


 μικροτσίπ
''Σουηδική εταιρεία εμφυτεύει μικροτσίπ με σύριγγα στους εργαζόμενους''

Η Σταύρωση της εργατικής τάξης είναι εδώ ....η βαρβαρότητα είναι εδώ.. σε μια από τις χώρες πρότυπο των καπιταλιστών και του ...Σύριζα ..

''Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Λος Αντζελες Τάιμς», σουηδική εταιρεία εμφυτεύει μικροτσίπ με σύριγγα στους εργαζόμενούς της, μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, με το πρόσχημα ότι λειτουργεί ως κλειδί για το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας, τη λειτουργία εκτυπωτών κ.ά.
Αυτό που πραγματικά όμως επιδιώκει, είναι να έχει τον έλεγχο των εργαζομένων της, καταγράφοντας από το πόσες ώρες δουλεύουν μέχρι το πόσο συχνά πηγαίνουν τουαλέτα, να εντοπίζονται ακόμη κι όταν βρίσκονται εκτός εταιρείας, αν συνευρίσκονται μεταξύ τους κ.λπ. Αλλο ένα δείγμα του «ευρωπαϊκού κεκτημένου», για τη

σωτηρία του οποίου ...δίνει μάχη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και παράλληλα, μια ακόμα επιβεβαίωση ότι η επίθεση στα εργασιακά και τα λαϊκά δικαιώματα είναι βαρέλι δίχως πάτο, και ότι τα τεχνολογικά επιτεύγματα στα χέρια του κεφαλαίου λειτουργούν ως όπλο κοινωνικού ελέγχου και καταστολής''

Η είδηση είναι απ τη στήλη.. ''Από μέρα ..σε μέρα'' του σημερινού Ριζοσπάστη.

ΥΓ....για τους υπέρμαχους της  καπιταλιστικής Ελλάδας αλλά με εθνικό νόμισμα ..Η Σουηδία έχει εθνικό νόμισμα ...και καπιταλισμό !!!! Όποιος δεν καταλαβαίνει πως το πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός δεν θέλει να καταλάβει!

1 σχόλιο :

  1. Αυτά τα καλόπαιδα μαζί και ο γκλέτσος ας πάρουν τους πρόσφυγες στα σπίτα τους αμέσως λύνεται το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative