Social Icons

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ράχες:Τρέχουμε και περπατάμε για τον Καρκίνο


raxes
Τρέχουμε και περπατάμε για τον Καρκίνο!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11 π.μ στην παραλία Ραχών διοργανώνουμε έναν αγώνα δρόμου- περιπάτου 5 χιλιομέτρων , με σκοπό με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Τα χρήματα συλλέγονται από την πώληση T-shirts ”Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή” τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.

Για πρώτη χρονιά στόχος του Raches4life είναι να πουληθούν 2.500 μπλουζάκια για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 13.000 € για την αγορά φορητού υπερήχου για τη διάγνωση καρκινικών όγκων.
Τα κόκκινα μπλουζάκια Raches4Life, μπορείτε να τα βρείτε στο κιόσκι στην πλατεία Ελευθερίας, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 11-1 το πρωί και 7-9 το μεσημέρι, καθώς και Σάββατο 11-1.

Ήδη σε 10 ημέρες έχουν δοθεί περισσότερα από 1,000 μπλουζάκια, για αυτό καλό είναι να βιαστείτε!
Αν είστε σύλλογος/φορεάς/επιχείρηση και θα θέλατε να στηρίξετε την προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω facebook: https://www.facebook.com/raches4life/ .
Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιόργανωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Στυλίδας.

Σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης!

Φιλικά,

Elpidoforos Chrysovergis
Founder, Dream.Travel.Live, AfriQuest and Wheeling2help
+30-698-7757-229 | el.chrysovergis@gmail.com | www.wheeling2help.com | Skype: elpidoforosc

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative