Social Icons

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μπακογιάννης: «Ποιος νοιάζεται αν θα παντρευτώ;»


Κώστας Μπακογιάννης
«Ποιος νοιάζεται αν θα παντρευτώ; Όσο γυάλινοι πρέπει να είναι οι τοίχοι των γραφείων των δημόσιων προσώπων, τόσο κανονικοί πρέπει να είναι οι τοίχοι των σπιτιών τους». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρόκειται να παντρευτεί σύντομα με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.
Ο ίδιος σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά FM», απέφυγε να σχολιάσει ουσιαστικά την προσωπική ζωή του, αλλά την ίδια στιγμή αναφέρφθηκε εκτενώς στο έργο του, στην Περιφέρεια.

Αναφερόμενος στα θέματα της περιφέρειας του και συγκεκριμένα την ανεργία ανέφερε πως είναι 27% με 28% και πως για την αντιμετώπιση της έχει δρομολογήσει -μεταξύ άλλων- το περιφερειακό πάρκο εξυγίανσης με ιδιωτικά και κοινοτικά χρήματα ενώ είπε πως ιδρύονται κέντρα υποστήριξης επιχειρηματικότητας.

Αναφέρθηκε επίσης στο ανθρωπιστικό έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τονίζοντας πως μοιράζονται καθημερινά 4.000 γεύματα στα σχολεία της περιοχής και εάν μπορούσαν θα μοίραζαν 6.000. «Η κρίση είναι πολύ μεγάλη. Είναι μύθος ότι τελείωσε η ανθρωπιστική κρίση επειδή άλλαξε η κυβέρνηση. Έχουμε λιποθυμίες μαθητών και στα δικά μας σχολεία. Δίνουμε τρόφιμα σε 12.000 οικογένειες» τόνισε.

Κληθείς να απαντήσει εάν αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιός είπε πως «απεχθάνεται τις ταμπέλες και τις εύκολες κατηγοριοποιήσεις και αρνείται να φορέσει ένα κοστούμι όταν έχει αλλάξει όλος ο πλανήτης»

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative