Social Icons

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Απάντηση του Γραφείου Τύπου σε δημοσιεύματα για τα γήπεδα του Δήμου Λαμιέων


Δήμος Λαμιέων
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι όσα αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γ. Κοτρωνιάς, ύστερα από 16 συνεχή έτη δημαρχίας του, σχετικά με τα γήπεδα στο Δήμο Λαμιέων. Βέβαια, η κατάσταση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας θα έπρεπε να αποτελέσει για τον πρώην Δήμαρχο ένα σημείο αυτοκριτικής, η οποία, όμως, απαιτεί σθένος και τόλμη, ιδιότητες που, μάλλον, απουσιάζουν.

Είναι βέβαιο πως όλοι αντιλαμβάνονται ότι εδώ και δυόμισι χρόνια η δημοτική αρχή προσπαθεί να διορθώσει αυτά που ο ίδιος δεν μπόρεσε να υλοποιήσει στα δεκαέξι συνεχή χρόνια της θητείας του ως δήμαρχος. Ξέχασε, φαίνεται, πολύ γρήγορα, αλλά δεν ξέχασαν, όμως, οι δημότες μας: γήπεδα χωρίς βοηθητικούς χώρους για προπονήσεις, αποδυτήρια χωρίς πολεοδομικές άδειες, σκουριασμένες μπετόβεργες που στέκουν ως φαντάσματα σε “υπό ανέγερση κλειστό κολυμβητήριο”, τα θεμέλια του οποίου στοίχισαν στους πολίτες πολλά χρήματα, έλλειψη γηπέδου με ταρτάν για τους αθλητές του στίβου καθώς και τον τρόπο που λειτουργούσε το κολυμβητήριο του ΔΑΚ που ξοδεύαμε για τη θέρμανσή του εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα…

Τόσο καλά δε παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας, που δεν γνωρίζει ότι το προσωπικό της κοινωφελούς εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας απασχολείται μόνο στο, εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, πρόγραμμα που υλοποιείται μέσω του ΟΑΕΔ και αποκλείεται κάθε απόκλιση απ’ αυτό.

Δεν γνωρίζει ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ότι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας έχει εκπονήσει μελέτη με τίτλο: "Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδων Δήμου Λαμιέων", προϋπολογισμού 258.552,40€ και με την υπ' αριθμ. 117/20-3-2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η ανάθεση της συντήρησης και η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη;

Δεν γνωρίζει ότι ήδη υπάρχει ανάδοχος και με τη λήξη του πρωταθλήματος της football league θα κατασκευασθεί το σκέπαστρο του ΔΑΚ Λαμίας, για να μπορεί η ομάδα μας να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της super league, εφόσον, όπως ευχόμαστε, ελπίζουμε και προσπαθούμε, ευοδωθεί η προσπάθεια που καταβάλλει.

Δεν γνωρίζει ότι η Τεχνική Υπηρεσία εκπόνησε μελέτη με τίτλο: "Προμήθεια Πλαστικού Χλοοτάπητα Γηπέδου" προϋπολογισμού 450.000€ για την κατασκευή για πρώτη φορά πλαστικού χλοοτάπητα σε τρία γήπεδα και η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη- αφού καθυστέρησε για οκτώ μήνες λόγω της αλλαγής του νόμου- με στόχο τη δημιουργία ανθεκτικών αγωνιστικών χώρων για προπονήσεις και αγώνες, ώστε να αποσυμφορηθούν τα ήδη καταπονημένα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και να εξασφαλισθεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με μικρότερο κόστος;

Σήμερα, που όλοι έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας και στηρίζουμε την υπερπροσπάθεια της ομάδας μας να ζωντανέψει το όνειρο γενεών, που είναι η άνοδός της στη μεγάλη κατηγορία, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο ο πρώην Δήμαρχος να δυσφημίζει το Δήμο μας και τις αθλητικές υποδομές του, κατατάσσοντάς τες τελευταίες στη Φθιώτιδα, αντί να συναισθανθεί τις ευθύνες του και, αν όχι να απολογηθεί, τουλάχιστον να σιωπήσει. Δεν αισθάνεται δε την ανάγκη ούτε να δικαιολογήσει την άρνησή του ή την αδυναμία του, όταν ήταν δήμαρχος, να εξασφαλίσει ξεχωριστό γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις του “Π.Α.Σ. Λαμία”, σε αντίθεση με την παρούσα δημοτική αρχή, που του έχει ήδη παραχωρήσει δύο γήπεδα για το σκοπό αυτό στη συνοικία της Νέας Άμπλιανης.

Οι πολίτες του Δήμου μας έχουν μνήμη, κρίνουν και συγκρίνουν πράξεις και συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative