Social Icons

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ξεκινά ο «πόλεμος» κατά του δάκου


dakos
Μέχρι τις 30 Απριλίου θα πρέπει οι ελαιοπαραγωγοί της Φθιώτιδας να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, για τη συμμετοχή των καλλιεργειών τους στο πρόγραμμα δακοκτονίας για το 2017.

Ήδη έχουν εγκριθεί οι προϋπολογισμοί στις περιφερειακές ενότητες με την Βοιωτία μάλιστα να προχωρά στη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού.
Η Φθιώτιδα και οι παραγωγοί της Ανατολικής Φθιώτιδας, εκδήλωσαν τα περισσότερα παράπονα για την αναποτελεσματικότητα των περσινών ψεκασμών και για αυτό μαζί με την αποδοχή εφαρμογής του προγράμματος, κατέθεσαν υπόμνημα ζητώντας «έγκαιρη πρόσληψη των απαιτούμενων παγιδοθετών, ψεκαστών και γεωπόνων καθώς και ψεκασμό των ελαιόδεντρων με σωστή συχνότητα, ανάλογα με την εμφάνιση δάκου και με τη χρήση διαφορετικών αποτελεσματικών φαρμάκων ανά ψεκασμό, ώστε να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μην επαναληφθούν τα προβλήματα που προκάλεσε ο δάκος κατά την προηγούμενη ελαιοκομική περίοδο».

Κάποιοι πάλι έκαναν λόγο για ευθύνες με ονοματεπώνυμο για την περσινή αστοχία, αλλά οι θερμές συζητήσεις – καταγγελίες, έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να βγαίνει κάποιος επίσημα να τις καταθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative