Social Icons

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λαμίας


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λαμίας:

ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αλεξάνδρου,
Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως Πρόεδρος.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Κολοκυθάς Ανδρέας.

ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου
, Μηχανολόγος – Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον ΣΤΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Σταμάτη, Ορθοπεδικό -Χειρούργο.

ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου, Οδοντίατρος, με αναπληρωτή της τον ΓΚΟΥΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Κωνσταντίνου, Ελεύθερο Επαγγελματία.

ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου,
Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρώτριά του την ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο ΙΚΑ.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος Οδοντιατρικής της Σχολής Στοματολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, Βουλγαρία, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτριά του την Παπανάγνου Ηλιάνα του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

ΠΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου,
κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Ουρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ.

ΜΑΚΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του Δημητρίου,
κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Χημείας-Βιοχημείας-Βιολογίας, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Ας ελπίσουμε με τον ορισμό του νέου Δ.Σ. να ληφθούν άμεσα αποφάσεις και μέτρα για τα οκυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας.

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative