Social Icons

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

34ο Ράλλυ Φθιώτιδος (6-7 Μαΐου 2017)


34ο Ράλλυ Φθιώτιδος
34ο Ράλλυ Φθιώτιδος (6-7 Μαΐου 2017)
Μετά από σειρά ετών με μικτή ή αμιγώς χωμάτινη μορφή, ο φετινός αγώνας θα είναι ασφάλτινος και  θα σηματοδοτήσει τη συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ!

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, η περιοχή της Φθιώτιδας θα αποτελέσει το επίκεντρο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα των αγώνων ράλλυ. Η αρχή θα γίνει με το Ράλλυ Φθιώτιδος, η 34η εκδοχή του οποίου θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας"  (Α.Λ.Α.Λ.) και θα αποτελέσει τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2017.

Το 34ο Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο πρώτος ασφάλτινος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος Ράλλυ, που ως γνωστόν είναι μικτό, με 3 αγώνες να διεξάγονται σε χώμα και ισάριθμους σε άσφαλτο. Αν και πέρυσι το Ράλλυ Φθιώτιδος ήταν χωμάτινο, φέτος η επιφάνεια του αγώνα θα αλλάξει, γεγονός που μπορεί να διαφοροποιεί τη φυσιογνωμία του, ωστόσο δε δυσκολεύει ιδιαίτερα το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής, αφού η περιοχή της Λαμίας είναι γνωστό πως διαθέτει ποικιλία από όμορφες και ενδιαφέρουσες, για αγωνιζόμενους και θεατές, διαδρομές σε κάθε είδους επιφάνεια. Το επίκεντρο του αγώνα θα στεγαστεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου θα βρίσκονται ο Χώρος Εκκίνησης και Τερματισμού, η Ανασυγκρότηση και το Service Park, ενώ η Γραμματεία θα στεγάζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ντότσικας-ΕΤΑΣΕ ENEOS, που είναι για ακόμη μια φορά δίπλα στις διοργανώσεις της Α.Λ.Α.Λ. ως Χορηγός.

Η διάρκεια του ράλλυ θα είναι διήμερη, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου 6 Μαΐου περιλαμβάνει την εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα, που είναι η γνωστή διαδρομή "Μπράλος-Σκαμνός" μήκους 15,6 χιλιομέτρων, η οποία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα τόσο στο 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" όσο και στο Ράλλυ Λαμίας. Έπειτα, τα πληρώματα θα επιστρέψουν στη Λαμία για ανασυγκρότηση και θα προετοιμαστούν για το δεύτερο σκέλος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου και περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές. Ο λόγος για την Καλοσκοπή μήκους 13,17 χιλιομέτρων και τη Νέα Παύλιανη, η οποία έχει μήκος 19,05 χιλιομέτρων και διαφοροποιείται από ότι είχαμε συνηθίσει, καθώς θα διασχίζει το χωριό Σκαμνός με κατεύθυνση προς Λαμία και θα τερματίζει μετά από 3 χιλιόμετρα. Με αυτόν τον τρόπο, διαμορφώνεται ένας αγώνας 5 Ειδικών Διαδρομών και μήκους 80,04 αγωνιστικών χιλιομέτρων, μέσα από τα οποία θα κριθούν οι τελικοί νικητές.

Από το πλευρό των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, που για ακόμη μια φορά στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια, όντες ταυτόχρονα και συνδιοργανωτές ενός αθλητικού γεγονότος που θα θέσει για ακόμη μια φορά τη Λαμία στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες για το 34ο Ράλλυ Φθιώτιδος θα ανακοινωθούν προσεχώς με νεότερα Δελτία Τύπου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Τρίτη 18 Απριλίου (Λαμία)
Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 28 Απριλίου, ώρα 21:00 (Λαμία)
Δημοσίευση Πίνακα Συμμετεχόντων: Τετάρτη 3 Μαΐου, ώρα 12:00 (Γραμματεία/www.alal.gr)
Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος: Σάββατο 6 Μαΐου, ώρα 12:30-15:30 (Θα ανακοινωθεί)
Εκκίνηση: Σάββατο 6 Μαΐου, ώρα 17:30 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)
Τερματισμός: Κυριακή 7 Μαΐου, ώρα 14:47 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 7 Μαΐου, ώρα 17:00 (Πολυχώρος Πολιτεία, Άγιος Λουκάς, Λαμία)

Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ.: 22310 37201 (fax),  Email: symmetoxes@alal.gr
Πληροφορίες: Α.Λ.Α. Λαμίας  (2231 037200-6977959322)

Website: http://alal.gr/
  Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας

lamiatimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative