Social Icons

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η ανθρωπότητα θα διασωθεί μόνο από την αλληλεγγύη και τον αγώνα των λαών... της Ευαγγελίας Παπαδοπούλου


Πρόσφυγες
Αναδημοσίευση από το facebook που αναρτήθηκε στις 23 Μαρτίου 2017

Με λύπη διαβάζω σήμερα ότι σύμβουλος της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής Στυλίδας διαχώρισε την θέση του και είπε
ΟΧΙ στην εγκατάσταση των προσφύγων σε παρατημένο στρατόπεδο έξω από την πόλη.
Εχθροί μας για τον δημοτικό σύμβουλο είναι οι κυνηγημένοι λαοί και όχι αυτοί που γεννούν τους πολέμους και την προσφυγιά.
Στη Στυλίδα που αγκάλιασε τα αδέλφια μας τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και έκλεισε τις πληγές της μεγαλύτερης καταστροφής του 1922 ακούγονται σήμερα ρατσιστικές φωνές.
Πρέπει όλοι αυτοί να απομονωθούν,ο φασισμός σηκώνει κεφάλι σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας και τα τύμπανα του πολέμου ακούγονται όλο και πιο καθαρά.

Η ανθρωπότητα θα διασωθεί μόνο από την αλληλεγγύη και τον αγώνα των λαών.
Στους συμπατριώτες μου Στυλιδιώτες
θέλω να αφιερώσω το ποίημα του μεγάλου Παλαιστίνιου ποιητή
Μαχμούντ Νταρουίς
Καθώς ετοιμάζεις το πρωινό σου, να σκέφτεσαι τους άλλουςΜη ξεχνάς να ταΐζεις τα περιστέριαΌταν πολέμους ξεκινάς,να σκέφτεσαι τους άλλους.Μη ξεχνάς όσους λαχταρούν την ΕιρήνηΌταν πληρώνεις το νερό, να σκέφτεσαι τους άλλουςεκείνους που μόνο τα σύννεφα έχουν να τους θηλάσουνΌταν γυρνάς στο σπιτικό σου,να σκέφτεσαι τους άλλουςΜη ξεχνάς όσους ζουν σε αντίσκηναΌταν τα αστέρια μετράς πριν κοιμηθείς, να σκέφτεσαι τους άλλουςΕκείνους που δεν έχουν που να πλαγιάσουνΌταν μιλάς ελεύθερα,να σκέφτεσαι τους άλλους.Εκείνους που δεν τους αφήνουν να μιλήσουν.Και καθώς σκέφτεσαι εκείνους, τους άλλουςΣτον εαυτό σου γύρισε και πες"Αχ,και να ήμουν ένα κερί στο σκοτάδι"
Ευαγγελία Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative