Social Icons

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ


epistoli


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Στυλίδας καθώς και το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητικής μας κοινότητας από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Δ.Σ. της εταιρείας «INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE» (IFG) για την ευγενική χορηγία προς το σχολείο μας. Η χορηγία πετρελαίου 1000 λίτρων της εταιρείας «INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE» (IFG) αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και κοινωφελούς προσφοράς στην πολύπλευρα χειμαζόμενη κοινωνία. Ενέργειες όπως αυτή ενισχύουν και προάγουν την κοινωνική συνοχή σε καιρούς χαλεπούς.
Ευχόμαστε από καρδίας η Εταιρεία σας να συνεχίσει και στο μέλλον να πρωτοπορεί και να καινοτομεί με το ίδιο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και φιλανθρωπίας.

Ο διευθυντής

ΜΠΑΛΤΑΔΟΥΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ M.Sc.

----------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Στυλίδας καθώς και η εκπαιδευτική και μαθητική μας κοινότητας από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν τον Δήμο Στυλίδας για την προμήθεια 500 λίτρων αρχικά και 1000 λίτρων πετρελαίου (δωρεά της εταιρείας «INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE» (IFG) ) στο Λύκειο Στυλίδας. Η προμήθεια αυτή αποκτά βαρύνουσα σημασία μέσα στη δυσχερή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι, και κυρίως οι μαθητές.

Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Στυλίδας σε κάθε μας αίτημα καθώς και για την πολύτιμη αρωγή του στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Τέλος, ευελπιστούμε στην τελεσφόρηση των παιδευτικών και μορφωτικών μας στόχων μέσω της αγαστής και αδιάλειπτης συνεργασίας μας.

Ο διευθυντής

ΜΠΑΛΤΑΔΟΥΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ M.Sc.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative