Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Υπογράφουμε, προωθούμε, διαδίδουμε, υψώνουμε και επεκτείνουμε τον τοίχο στο φασισμό



Η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη μας αφορά όλους, όσους εμφορούνται από το πνεύμα της Δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.
Η συμβολή με την υπογραφή μας στο κύμα συμπαράστασης και καταδίκης της δικαστικής δίωξης του δημάρχου συμβάλει στην ακύρωση της δίωξης απαιτώντας να σταματήσει τώρα.
Είναι μια απάντηση σε όλους εκείνους που αγνοώντας την ιστορική εμπειρία και ερμηνεύοντας την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής  ως μεμονωμένα περιστατικά τα οποία θα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη, συμπεριφέρονται στη Χρυσή Αυγή θεσμικά, ως ένα κόμμα της Βουλής.

Ουσιαστικά έτσι διασφαλίζεται η ελευθερία του φασισμού να σκοτώνει. Δεν πρόκειται για απρόσκοπτη δράση ενός κόμματος αλλά για διακίνηση ιδεών που σκοτώνουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Είναι μια υπενθύμιση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής και του φρικιαστικού παρελθόντος του φασισμού.
Δεν δίνουμε καμιά δυνατότητα – διευκόλυνση στους φασίστες να χύσουν το δηλητήριό τους, να διευρύνουν την επιρροή τους.
Είναι ένα μήνυμα προς κάθε θεσμό και πολιτικό πρόσωπο για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή.
Η στήριξη του Κ. Πελετίδη είναι η μόνη στάση υπεράσπισης των αρχών του ανθρωπισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν  παραχωρούμε  σπιθαμή ανθρωπιάς, πνεύματος, δημοκρατίας, γης, σε υπερασπιστές του φασισμού. Οι φασίστες «Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί» (Ν. Χικμέτ).
Η υπογραφή είναι η αφορμή να συνειδητοποιήσουμε ότι «οι καιροί ου μενετοί», πως είναι και δική μας ευθύνη η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, στη συνοικία, στο σωματείο στη δουλειά, στο σχολείο. Εκεί δίνονται οι πραγματικές μάχες, εκεί θα κριθεί ο πόλεμος.

Υπογράφουμε το κείμενο – κάλεσμα των ιστοσελίδων atexnos.gr, imerodromos.gr, info‐war.gr, nostimonimar.gr, toperiodiko.gr και του ραδιοφώνου της ertopen.

Υψώνουμε και επεκτείνουμε το τοίχος απέναντι στο φασισμό. Γι΄ αυτό υπογράφουμε, προωθούμε, διαδίδουμε, στηρίζουμε τον Κ Πελετίδη.

atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative