Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Βέττας: Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω


Δημήτρης Βέττας

Την πεποίθηση ότι προτιμά να πάει καλόγερος παρά να κάνει κυβέρνηση με τον Νίκο Δένδια εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.
Ο Ν. Δένδια απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δική μας προγραμματική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει. Ανήκουμε σε διαφορετικές όψεις του πολιτικού κύκλου».

Νωρίτερα , ο Ν. Δένδιας υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία εξαπατήθηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση και ακολούθως να προσφύγει σε εκλογές. «Ο γάμος αυτός έβλαψε τη χώρα», επισήμανε.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τις δηλώσεις Φίλη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ συγκυριακή και πάντως όχι για στρατηγικούς λόγους.

«Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν. Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με βρώμικους», δήλωσε με τον βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα να απαντά: «Έχετε διακρίνει σημάδια απιστίας ;» και να συστήνει ψυχραιμία προς όλες τις πλευρές για να σωθεί ο γάμος.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον γάμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αιμομιξία, με τον κ. Δένδια να ανταπαντά ότι επρόκειτο για μία συνεργασία ανάγκης, προκειμένου να σωθεί η χώρα.
Τέλος, ο Δημήτρης Καμμένος υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει και αυτό πρόκειται να συμβεί με κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ παρομοίασε την Γερμανία με ελέφαντα σε δωμάτιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να ανασάνει.

«Πρέπει να αδυνατίσει λίγο η Γερμανία» είπε.

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative