Social Icons

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΥΛΙΔΑ: Η οικιακή βοηθός είχε "μακρύ" χέρι!


οικιακή βοηθός
Αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας την «παγίδευσαν» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Δεν της έφθανε ο μισθός της και είπε να ενισχύσει το εισόδημά της κλέβοντας από τα ηλικιωμένα αφεντικά της, 44χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ (22/2) στην περιοχή του Καραβομύλου από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας.
Είχε προηγηθεί καταγγελία του γιου του ηλικιωμένου ζευγαριού, το σπίτι των οποίων συγύριζε – κυριολεκτικά και μεταφορικά- κατά καιρούς η 44χρονη, για μυστηριώδη εξαφάνιση χρηματικών ποσών.

Χθες το βράδυ λοιπόν οι αστυνομικοί περίμεναν να βγει από το σπίτι η μακροχέρα αλλοδαπή για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους. Είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον καταγγέλλοντα ο οποίος άφησε ένα προσημειωμένο ποσό ύψους 390 ευρώ σε συρτάρι εντός του σπιτιού.
Πραγματικά η 44χρονη δεν αρνήθηκε την εύκολη λεία και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν επάνω της κατά την αποχώρηση από την οικία των ηλικιωμένων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η 44χρονη, από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2016, είχε διαπράξει οκτώ (8) επιπλέον κλοπές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.000 περίπου ευρώ.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative