Social Icons

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Λαμία: Νέα σύλληψη για το κύκλωμα ναρκωτικών - Ποιοι προφυλακίστηκαν


astynomia

Λιποθυμούν έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα τα μέλη τους κυκλώματος ναρκωτικών - Όλες οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Ένα ακόμη άτομο συνέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, που ήταν μέσα στους 16 του κυκλώματος, εκ των οποίων οι δυο διέφευγαν της σύλληψης. Πρόκειται για έναν Αλβανό που τον έπιασαν χθες βράδυ την ώρα που πήγε να περάσει τα σύνορα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης οι 6 από τους 15 συνολικά συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.
Κάποιοι από τους κατηγορούμενους, που είναι άτομα εξαρτημένα, κατέρρευσαν περιμένοντας έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο Λαμίας. Η απολογία και η όλη διαδικασία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Πήραν το δρόμο για τη φυλακή οι τρεις...

Από τους 6 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή, οι 3 προφυλακίστηκαν (δυο άνδρες και μια γυναίκα) με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Σάββατο.
Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων είναι και ο 23χρονος αρχηγός, παραμένουν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας και θα απολογηθούν τη Δευτέρα.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, ένας από τους συλληφθέντες, ο 58χρονος που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 2ο όροφο του κτιρίου της αστυνομίας.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative