Social Icons

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μπακογιάννης για ΠΕΛ: Θέλουμε να αναλάβουμε διοίκηση, λειτουργία και χρέη


mpakogiannis
Σε παρέμβαση του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης στο κεντρικό Δελτίου του Lamia fm1, ξεκαθάρισε την πρόθεση ότι η Περιφέρεια θέλει να αναλάβει την διοίκηση της και φυσικά και τα χρέη που έχουν προκύψει.

Με κάθε σοβαρότητα τόνισε ότι μέσω τροπολογίας το Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται από αυτοδιοικητικούς που υπό την ασπίδα της Περιφέρειας θα εξασφαλιστεί η λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και να ξεφύγει από την πολύ δύσκολη αυτή κατάσταση.
Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι δεν ενήργησε τώρα για την ΠΕΛ που φτάνει ο καιρός για την επόμενη διοργάνωση της, αλλά εδώ και καιρό έγιναν πολλαπλές προσπάθειες για εξεύρεση λύσης και μάλιστα όσο πιο σύντομες. Κατέληξε ότι το κράτος θα πρέπει να μεριμνήσει άμεσα με πράξεις.

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative