Social Icons

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου
Σε μια δεύτερη παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι αγρότες της Δυτικής Ευρυτανίας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, αυτή τη φορά μαζί και με μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, αγρότες κυρίως από τη Βελαώρα και τα Τοπόλιανα, οργανωμένα – όπως και την προηγούμενη φορά – συναντήθηκαν στη διασταύρωση Βελαώρας – Τοπολιάνων – Βέρνικου σε ένα ακόμη μπλόκο διαμαρτυρίας, στο οποίο αυτή τη φορά συμμετείχαν και μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Γρανίτσας και οι γονείς τους.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τα αιτήματα του αγροτικού μπλόκου, αν και όπως μας είπαν, τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής τα ζουν καθημερινά στα σπίτια τους και τα γνωρίζουν καλά από πρώτο χέρι. Για το λόγο αυτό άλλωστε θέλησαν να συμπαρασταθούν και στους αγωνιζόμενους γονείς τους, που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες δουλειάς και επιβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Το μπλόκο αυτό δεν συνδέθηκε με άλλα μπλόκα ανά την Ελλάδα, αλλά ήταν μια πρωτοβουλία του τοπικού συντονιστικού. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας ήταν η πιο μαζική συμμετοχή των αγροτών και στόχο είχε την ενημέρωση και αφύπνιση των αγροτών, νέων και παλαιοτέρων. Όπως μας δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα, κ. Γιαννούλης: «Σύντομα θα ξαναγίνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας από τους αγρότες της περιοχής, αλλά και από όλους τους αγρότες του Δήμου Αγράφων συντονισμένα. Μέσα από τον Ευρυτανικό Παλμό απευθύνουμε κι ένα κάλεσμα προς όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με το μπλόκο μας και να συντονιστούν μαζί μας σε μια διαμαρτυρία πιο μαζική, τα τηλέφωνά μας βρίσκονται και στη σελίδα της ‘Λαϊκής Επιτροπής Αγράφων’».
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative