Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα στη Λάρισα....


πασοκ
Γράφει η
Ευαγγελία Παπαδοπούλου

Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα στη Λάρισα.
Δήθεν διασπασμένο,δήθεν διχασμένο,δήθεν προβληματισμένο.
Πασοκιές...
Αναχώματα για να συγκρατήσουν την οργή του κόσμου και να τον οδηγήσουν σαν πρόβατα στο σφαγείο.
Για να συνεργασθούν αύριο όλοι μαζί με τη ΝΔ για να μην χαθεί το όραμα της Ευρώπης των τραπεζών και τοκογλύφων
Σήμερα το απόγευμα θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούσης, Α.Διαμαντοπούλου και Γ.Φλωρίδης για την νέα πολιτική πρωτοβουλία που ίδρυσαν.
Και το βράδυ ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Π.Χρηστίδης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.
Ο οποίος κος Χρηστίδης στην συνέντευξη τύπου σε τοπική εφημερίδα μιλά για την μεγάλη κρίση που πέρασε το ΠΑΣΟΚ στην περίοδο της μεγάλης αυταπάτης την οποία ξεπέρασε και βρίσκει ξανά την ιδεολογική του κατεύθυνση,
Και όταν μιλά για κρίση το ΠΑΣΟΚ εννοεί την εξουσία και τη μάσα που έχασε και όχι για την κρίση που βύθισε ολόκληρο λαό,ούτε για το ΔΝΤ που μας το φόρεσε απο το Καστελόριζο για να μας σώσει ο δικός τους Γιωργάκης.

Μας είπε ακόμα ο κος Χρηστίδης ότι τα αποτελέσματα της "πολιτικής διαπραγμάτευσης" του Γ.Βαρουφάκη οδήγησαν στο ανεκδιήγητο
"αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες"
Ξεχνώντας να πεί το ανεκδιήγητο που οδήγησε το κόμμα του τον Ελληνικό λαό
"Αγάπες μου ψήφισα όλα τα μνημόνια, σας έβαλα στο ΔΝΤ,σας έπαιξα τα λεφτά των ταμείων σας στο χρηματιστήριο, ξεπούλησα τη δημόσια περιουσία και κράτησα ζωντανές τις τράπεζες".
Βρε αϊ στο διάλα βρυκόλακες.

2 σχόλια :

  1. Αν πας καλόγερος θα ψηφίζεις μνημόνια; Λέμε τώρα... Το πρώτο χλωμό το βλέπω. Για το δεύτερο είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ04 Απριλίου, 2017 21:48

    Εσένα αριστερέ του κώλου, σε θυμάμαι( σε έχω φωτογραφία) από το κίνημα της Πλατείας το 2011 στην Πλατεία Λαού, που αν θυμάσαι εγώ το οργάνωσα και το ξεκίνησα. Αν ήξερα ότι θα έδινα βήμα σε ανθρώπους σαν κι εσένα (να εξαργυρώσετε την πολιτική σας επιταγή), ξεπουλώντας την Πατρίδα και υπογράφοντας ΜΝΗΜΟΝΙΑ, δεν θα σας είχα δώσει καν το βήμα και το Λόγο εκεί. Αλλά, να το θυμάσαι: Ο Ελληνικός Λαός και Μνήμη έχει και Κρίση. Μερικές φορές έχει και "βαρύ χέρι". Το φούμο όμως το έχει σε πρώτη ζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative