Social Icons

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Άννα Διαμαντοπούλου - Τα 7 Σημεία της "Ώρας Αποφάσεων"....Γράφει η Ευαγγελία Παπαδοπούλου


 Ευαγγελία Παπαδοπούλου
Θα μου πεις ποιος την έχασε την ντροπή για να την βρει η κα Διαμαντοπούλου.
Με ολοσέλιδη συνέντευξη στη τοπική εφημερίδα της Λάρισας η κα Α.Διαμαντοπούλου μιλάει για το "προοδευτικό κίνημα" του οποίου φιλοδοξεί να ηγηθεί "Ώρα Αποφάσεων",το οποίο έχει σχέδιο συνεργασίας με την ΕΕ,με ανατροπές, και όχι μπαλώματα στη φορολογία,στη δικαιοσύνη ,στην παιδεία,και ευελπιστεί να στεγάσει το 1 εκατομμύριο πολιτικά αστέγων οπαδών του ΠΑΣΟΚ.
"Ώρα Αποφάσεων" λοιπόν απ' αυτούς που ρήμαξαν τη χώρα και ετοιμάζονται τώρα να την αποτελειώσουν.
Επαγγελματίας πολιτικός ,η επικεφαλής του νέου"προοδευτικού κινήματος", η κα Διαμαντοπούλου ελέω ΠΑΣΟΚ.
Νομάρχης Καστοριάς το 1985 σε ηλικία 26 χρονών , η νεότερη νομάρχης στην ιστορία του Ελληνικού κράτους, Γενική γραμματέας Κατάρτισης και αργότερα νεολαίας,Πρόεδρος ΕΟΜΜΕΧ. Γενική γραμματέας Βιομηχανίας,Υφυπουργός Ανάπτυξης,Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή επιτροπή, Υπουργός Παιδείας που επι των ημερών της αντί σχολικών βιβλίων στάλθηκαν στα σχολεία φωτοτυπίες και DVD που κόστισαν 2.000.000 εκατ ευρώ..

Η πολιτικός που ψήφισε όλα τα μνημόνια ,που αποχαιρέτησε τον μεγάλο Επαναστάτη Φιντέλ Κάστρο με το θράσος του πολιτικάντη της φωτοτυπίας, τονίζοντας ανερυθρίαστα ότι ο αγώνας για ζωή είναι ψευδαισθήσεις και η σοσιαλιστική κοινωνία ωραία ψέματα της νιότης.
Αυτή η κα ως αρχηγός κόμματος πλέον, μας ενημερώνει ότι το κόμμα της "Η Ώρα Αποφάσεων" θέλει να συνθέσει σήμερα σε κάτι νέο ,που αφορά τον κόσμο και όχι σε ανακαίνιση που αφορά αναπαραγωγή θέσεων εξουσίας".
Κοίτα ποιος μιλάει, χωρίς τσίπα και ντροπή.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μυθικό τέρας με τα εννέα κεφάλια, η λερναία ύδρα .
Του κόβεις ένα κεφάλι και φυτρώνουν δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative