Social Icons

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Λαμία: Έπιασαν κύκλωμα με ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 16 Λαμιώτες!


narkotika
Ηρωίνη, κόκα, χασίς, όπλα και χρήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που έκαναν "ντου" σε διάφορα σπίτια των μελών του κυκλώματος στη Λαμία, που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Η Ασφάλεια Λαμίας με μια μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση σήμερα το πρωί έκανε έφοδο στα σπίτια των μελών του κυκλώματος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 16 συλλήψεις.
Οι πληροφορίες λένε ότι κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών (χασίς, ηρωίνη και κόκα), ενώ βρέθηκαν όπλα και αρκετά χρήματα.
Κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος.
Η αστυνομία ακόμη δεν έχει κάνει ανακοινώσεις, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα, μέσα από το οποίο ουσιαστικά διακινούταν οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών στην πόλη.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative