Social Icons

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Δέκα και ένας τρόποι για να βρείτε την ευτυχία


Μαίρη Κουτρούμπα
1.Μη σκέφτεστε την ζωή των άλλων παρά μόνο την δική σας,μη σας απασχολεί το πως ζουν ,τι έχουν η το πως περνάνε ,χάνετε χρόνο και ενέργεια ενώ ταυτόχρονα σκορπάτε σε κάτι ανούσιο για τη δική σας ζωή τις στιγμές σας .
2.Μη περιμένετε την κατάλληλη στιγμή η την ευκαιρία για να πάρετε τα σχέδιά σας ,κάθε στιγμή είναι κατάλληλη αρκεί να το πάρετε απόφαση, φτιάξτε εσείς την ευκαιρία και δημιουργείστε ότι έχετε ονειρευτεί.
3.Αναλογιστείτε την εργασία σας ,σκεφτείτε ότι ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας ανήκει σε αυτή κι αν δεν σας αρέσει αλλάξτε το,τολμήστε να αλλάξετε επάγγελμα κι αν δεν μπορείτε μπορείτε να προσπαθείτε να εκτελείτε την εργασία σας δημιουργικά .

4.Αποσυνδέεστε το μυαλό και την καρδιά σας από τα αρνητικά συναισθήματα μίσους που τυχών έχει και αφήστε την αγάπη να κυριαρχεί το είναι σας .Απελευθερωθείτε από τα δηλητηριώδη συναισθήματα.
5.Διώξτε τον φόβο .Ο φόβος αφορά το μέλλον και το μέλλον όπως και το παρελθόν ανήκει στην φαντασία σας .Δείτε τον εαυτό σας σε βάθος χρόνου ,σκεφτείτε τους σημερινούς φόβους και προβληματισμούς και καταλάβετε ότι όλα αυτά τα πλάθει η φαντασία σας οπότε εξαλείψτε αυτή την αρνητική πλευρά δίνοντας της την ευκαιρία να οραματιστεί κάτι καλό για σας και τους γύρω σας .

6.Σκεφτείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν με τη δική σας θέληση και κι ότι είναι η δική σας δύναμη αυτή που θα σας δείξει το δρόμο για την υλοποίηση των στόχων σας
7.Δεχτείτε τους ανθρώπους όπως είναι .Μη προσπαθείτε να αλλάξετε τους γύρω σας σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και πιστεύω , ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτή η διαφορετικότητα είναι και η ομορφιά της ζωής .
8.Βρείτε από σχέσεις που δε σας καλύπτουν.Η αφορά σύντροφο η φίλο, η συγγενείς δεν είστε υποχρεωμένοι να τους ανέχεστε στη ζωή σας αν δεν σας ικανοποιεί η συντροφιά τους η δε σας ταιριάζουν Πάρτε το θάρρος και προτιμήσετε να μείνετε μόνοι παρά να είστε μέσα σε μια βασανιστική σχέση .

9.Προσπαθήστε να καταλάβετε τον χρόνο που περνά για να τον κατακτάτε στιγμή με στιγμή ,λεπτό με λεπτό .Κάντε κάτι ασυνήθιστο μέσα στη μέρα σας που θα σας βγάλει απ την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να αισιοδοξήσετε ,να γελάσετε , να χαρείτε .Βάλτε νέα ενδιαφέροντα στο πρόγραμμά σας ,παίξετε , παίξτε , χορέψτε ,γελάστε,γυμναστείτε για να ενεργοποιήσετε τις ενδορφίνες σας και για να κατακλύσει η χαρά τον οργανισμό σας ..
10.Τολμήστε
.Δοκιμάστε μια αλλαγή στα μαλλιά στα ρούχα , στο σπίτι , φροντίστε τον εαυτό σας και τον χώρο σας για τα δικά σας μάτια για την δική σας ευχαρίστηση Αφεθείτε σε κάθε νέο ,σε κάθε αλλαγή , σε κάθε συναίσθημα
11.ΖΉΣΤΕ

Μαίρη κουτρούμπα
Autism mania
M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative