Social Icons

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η κρυφή πλευρά της κακίας


arthra
Γονείς εξαγριωμένοι εμποδίζουν την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία .
Δήθεν ανθρωπισμός ,ανθρωπισμός του δήθεν ,του ναι μεν αλλά.
Ανθρωπισμός της κρυμμένης κακίας ,της αλητείας ,του κόμπλεξ της αμορφωσιάς ,του ρατσισμού.

Ανθρωπισμός του δήθεν.
Να μη κινδυνεύσουν τα παιδιά μας λένε κι ο κίνδυνος είναι στο σπίτι τους , ο κίνδυνος είναι ο εαυτός τους γιατί την στιγμή που το λένε διδάσκουν το φόβο απέναντι στο διαφορετικό.Διδάσκουν την απονιά την απανθρωπιά ,τον εγωισμό και την ασχήμια της μίζερης ψυχής τους .
Να έρθουν μεν αλλά είναι υγιείς; και οι άρρωστοι είναι αυτοί οι ίδιοι στο μυαλό και στη ψυχή τους.
Μίσος ,κακία και αδικία η συλλογή κατορθωμάτων τους κι αυτοί σπάνε τους καθρέφτες για να μη δουν ότι η κακία ξεκινάει από τα μάτια τους.
Μίσος, κακία και αδικία τα μαθήματα που διδάσκονται στα παιδιά που οι γονείς τους εμποδίζουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες να τα πλησιάσουν.
Μίσος κακία και αδικία τα μαθήματα που διδάσκοντα τα παιδιά που οι γονείς τους τα εμποδίζουν να κάνουν παρέα με μουσουλμανάκια με τσιγκανάκια ,με μαυράκια η κινεζάκια
Οργή και αγανάκτηση τα συναισθήματα που βγαίνουν σε μας από τη δήθεν ανθρωπιά , την γονεϊκή φροντίδα που προσφέρουν στα παιδιά τους και για τον τρόπο που εκφράζουν την χριστιανική αγάπη απέναντι στον πλησίον που απ τη θρησκεία διδάχτηκαν.

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism mania

M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative