Social Icons

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνάσιου Στυλίδας
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνάσιου Στυλίδας

Σε προσοχή :

1. ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, Δημάρχου κου Απόστολου Γκλέτσου
2. CHIPITA
3. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛ. Ο.Ε.
4. Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
5. ΠΙΝΑΚΩΤΗ
Στυλίδα, 25/01/2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του Γυμνάσιου Στυλίδας αισθάνονται την υποχρέωση με την παρούσα επιστολή να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους αρχικά στον Δήμο Στυλίδας και σε εσάς προσωπικά κε Δήμαρχε για την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας για πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικης εορτής στο κτίριο του ΟΣΚ και κατόπιν στους χορηγούς μας που σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας να συμβάλλουν και αυτοί με την ευγενική χορηγία τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά αυτή και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ. 
Ιωάννης Αρεκλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative