Social Icons

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Φλερτ στην εποχή του Ίντερνετ


Ίντερνετ
Το φλερτ απαιτεί επαφή , ανταπόκριση ,διακριτικότητα και ρομαντισμό , αυτό θα υποστηρίζαμε αν πριν μερικά χρόνια κάποιος μας ρωτούσε σχετικά με το τι είναι φλερτ η το πως θα θέλαμε να μας φλερτάρουν.

Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και η ερωτική προσέγγιση μέσω διαδικτύου έχει προαχθεί σε τέχνη κι εκεί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τόνο της φωνής, τις εκφράσεις του προσώπου ή τη γλώσσα του σώματός σας για να μεταφέρετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας, βασίζεστε αποκλειστικά στις λέξεις, στις συντομογραφίες και στα χαζά εικονίδια.

Το φλερτ πρέπει να είναι διπλής κατεύθυνσης κι αν δε γίνεται αυτό καλό είναι να σταματά .
Το να φλερτάρετε ιντερνετικα δεν σημαίνει ότι δε θα βρεθείτε ποτέ με το άτομο που είναι στην απέναντι οθόνη και πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτός που αποφεύγει την συνάντηση έχει σίγουρα κάποιο θέμα που τον εμποδίζει.
Πολλοί άντρες αλλά και γυναίκες καταφεύγουν στο ιντερνετικο φλερτ για να ξεφύγουν από την μιζέρια της ζωής τους δίνοντας με αυτό το τρόπο στον εαυτό τους την ευκαιρία να νιώσει ότι ζει κάτι διαφορετικό απ ότι ζει στη καθημερινότητά του.
Στον ιντερνετικό κόσμο μεγάλο ρόλο παίζει η φαντασία και το παιχνίδι αν μείνει σε αυτό το φανταστικό επίπεδο το άτομο κινδυνεύει να μη μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ερωτικά και σεξουαλικά.

Σήμερα μπορεί μεν η ηλεκτρονική επικοινωνία να αντικατέστησε την αλληλογραφία και τα ερωτικά γράμματα να αντικαταστάθηκαν με τα μηνύματά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα έπαψαν να παίζουν ρόλο.
Η εποχή βέβαια έχει αλλάξει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθάνε στο να βρεθούν κοντά άτομα που σε άλλη περίπτωση θα ήταν αδύνατον να βρεθούν οπότε αξιοποιείστε τις ευκαιρίες του διαδικτύου και δοκιμάστε την επαφή με ανθρώπους που έχουν η δεν έχουν κάτι κοινό με εσάς .
Τολμήστε τις γνωριμίες με σύνεση αλλά να είστε ειλικρινείς στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας και στα όσα λέτε.

Μη ξεχνάτε όσα μηνύματα και να ανταλλάξατε με τον άλλον έλειπε η επικοινωνία εκείνη που διαβάζει τις εκφράσεις και τα βλέμματα κι όσα είπατε είναι η εικόνα που δείξατε για εσάς, όπως τα όσα είπατε είναι τα πιστεύω σας , οι σκέψεις σας , αυτό που νομίζει ο άλλος ότι είστε .
Αν είπατε ψέματα κι ο απέναντι είδε ένα ψέμα τότε η συνάντηση θα είναι άσκοπη ,μάταια και αποτυχημένη κι αν δείξατε μια φωτογραφία σας στα 20 ενώ ξεπεράσατε προ πολλού τα 30, καλύτερα να μείνετε στα μηνύματα και να προσέξετε την επόμενη φορά να μιλήσετε αληθινά ...και ποιος ξέρει... ίσως έως του Αγίου Βαλεντίνου να έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας. ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ!

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism mania
M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative