Social Icons

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη - 39 οι νεκροί



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ήταν λίγο πριν τις 01:30 (12:30 ώρα Ελλάδας), όταν οπλοφόρος εισέβαλε στο Διεθνές Νυχτερινό Κέντρο Ρέινα στο Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και άρχισε να γαζώνει με καλάσνικοφ τους θαμώνες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας "τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί, μεταξύ αυτών και 16 ξένοι, ενώ 69 τραυματίσθηκαν.
Νωρίτερα, ο Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν ανακοίνωσε, ότι ό οπλοφόρος σκότωσε έναν αστυνομικό και ένα πολίτη στην είσοδο του Ρέινα δίπλα στο Βόσπορο, πριν αρχίσει να γαζώνει τους ανυποψίαστους θαμώνες που γιόρταζαν το Νέο Έτος.

Σύμφωνα με μάρτυρες τουλάχιστον 600 άτομα διασκέδαζαν στο νυκτερινό κέντρο, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι. Πολλοί θαμώνες στην προσπάθεια τους να σωθούν έπεσαν στο Βόσπορο.
Ο ρεπόρτερ του СNN που βρέθηκε επιτόπου, ανέφερε ότι πάνω από 60 ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης στην περιοχή Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο οπλοφόρος ήταν ντυμένος 'Αη Βασίλης.

Μεταξύ των πρώτων που καταδίκασαν την επίθεση η Επίτροπος Εξωτερικών της Ε.Ε. Φεντερίκα Μοντερίνι διαμέσου του twitter αλλά και ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative