Social Icons

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ PARACTION


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ PARACTION

1/12/2016 

Διεθνές Δίκτυο

Με ιδιαίτερη τιμή σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Παράκτιον – Paraction, έλαβε ομόφωνη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής (Εσωτερικών και Εξωτερικών) του άρθρου 4, παρ.2β του Ν 3345/2005 σχετικά με την νομιμότητα και την σκοπιμότητα του.

Συγκεκριμένα ο σκοπός του δικτύου σύμφωνα με τις αρχές του πρωτοκόλλου συνεργασίας, το καταστατικό του αλλά και τη διαδικασία διαβούλευσης κατατάχθηκε στα Διεθνή Δίκτυα και θεσμοθετήθηκε για οποιαδήποτε συνεργασία με ΟΤΑ Α΄& Β΄ βαθμού, είτε στην Ελλάδα είτε στο Διεθνή χώρο.
Πλέον κύριος σκοπός του είναι η δημιουργία στρατηγικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου.

Αρωγός στο σχεδιασμό, ωρίμανση και στην εν γένει εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων του δικτύου είναι η Μονάδα Οργάνωσης Αναπτυξιακών προγραμμάτων, (Μ.Ο.Δ) όπου κατέταξε το συγκεκριμένο έργο στα πέντε καινοτόμα της νέας προγραμματικής περιόδου.

Υ.Γ. : κ.Μπακογιάννη η ΜΟΔ δηλαδή οι Βρυξέλλες μας παρέχουν τεχνική βοήθεια και μας κατατάσσουν στα project που τρέχουν, το Υπουργείο Εσωτερικών και Εξωτερικών, μας ανταμείβει με την ύψιστη τιμή αλλά κυρίως ουσιαστικά μπαίνουμε σε μια τροχιά που μπορούμε να διαπραγματευόμαστε σε διεθνές (ευρωπαϊκό κυρίως) επίπεδο εσείς κύριε Μπακογιάννη φαντάζομαι ότι δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με τέτοια γιατί με τη στενή παρέα σας αξιολογείτε τις δημοσκοπήσεις που παίρνετε κάθε έξι μήνες. Θυμάστε τι σας είχα πει που πρέπει να τις βάλετε; ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

Απόστολος Γκλέτσος
Δήμαρχος Στυλίδας
Πρόεδρος προσωρινής διοικούσας του δικτύου Paraction

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative