Social Icons

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δικαστήριο δίνει το «OK» σε γυναίκα για να παντρευτεί τη θετή της κόρη


1
Δικαστήριο στην Αργεντινή έδωσε σε χήρα το δικαίωμα να παντρευτεί την κόρη του συζύγου της, επικαλούμενο μάλιστα το Σύνταγμα της χώρας. Η 33χρονη, όπως γράφει η Daily Mail, συνδέθηκε ερωτικά με την 32χρονη κόρη του άνδρα της μετά τον θάνατό του, τον Οκτώβριο του 2010. Είχαν σχεδιάσει το γάμο τους μέσα στο μήνα και είχαν κλείσει και το χώρο όπου θα γιόρταζαν μετά την τελετή.

Τα σχέδιά τους όμως «πάγωσαν» όταν το ληξιαρχείο στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής έκρινε πως ο νόμος δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν με γάμο.
Ωστόσο ο δικαστής Ricardo Dutto αποφάνθηκε αυτή την εβδομάδα πως μπορούν να παντρευτούν νόμιμα. Στην 27 σελίδων απόφασή του τονίζει μεταξύ άλλων πως «το Σύνταγμα της Αργεντινής εγγυάται σε όλους τους πολίτες το δικαίωμα να επιδιώκουν την ευτυχία τους κι αυτό συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται με αξιοπρεπή τρόπο από τους νόμους σε όλους τους τομείς της ζωής- και τον γάμο».

Πιστεύεται πως η γυναίκα ήταν η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της συντρόφου της. Η πρώτη γυναίκα του είχε φύγει από τη ζωή το 1999.

Δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό ήταν παντρεμένοι, πριν τον θάνατό του, ούτε τι διαφορά ηλικίας είχαν- αν και σε ρεπορτάζ αναφέρεται πως ήταν πολύ μεγαλύτερός της κι έτσι η κόρη του ήταν σχεδόν συνομήλική της.

Και με την έγκριση του δικαστηρίου πλέον, οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν εκ νέου τον γάμο τους, τις επόμενες ημέρες.

 newsbeast.gr

Σχόλιο MATI GR: Θα το πούμε για μια ακόμη φορά... Γάμος σημαίνει, ότι οι γαμέτες (σπέρμα) του άντρα, θα εισέλθουν στην μήτρα της γυναίκας κάτω από τις "ευλογίες" και την προστασία της κοινωνίας για την σύσταση οικογένειας που είναι το κύτταρο της κοινωνίας. Οι άνθρωποι, είναι συστατικό του κυττάρου αυτού.

Στο ζευγάρι δίνονται κάποια προνόμια - δικαιώματα για να γεννήσει παιδιά, τα οποία όταν μεγαλώσουν, θα τα βάλουμε να εργάζονται σε γραφεία, χωράφια, ορυχεία και αλλού, ώστε να συνεχίζεται η ζωή της κοινωνίας ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ. 


Πάρε δώσε είναι... Επένδυση ας πούμε, και όχι διάκριση όπως λένε οι υπέρμαχοι των ομοφυλοφιλικών γάμων.
Όλα τα άλλα, για αγάπες και λουλούδια, τα ακούμε βερεσέ... Κάλλιστα μπορεί όποιος θέλει, να πάρει τον άνθρωπο του και να ζήσει όπως θέλει. Ποιος το απαγορεύει? Χρειάζονται κρατικές σφραγίδες για να ζήσουν όμορφα δυο άνθρωποι? Όλοι προστατεύονται από τον νόμο άλλωστε, το ίδιο. Ας πάνε σε έναν συμβολαιογράφο, να κανονίσουν τα περιουσιακά τους και να μην μπερδεύουν το Κράτος.

Κάθε τι που πάει να ονομαστεί γάμος και να έχει προνόμια, είναι μια κατάσταση που προφανώς στόχο έχει, να καταστραφεί η συνοχή της κοινωνίας με την διάλυση της οικογένειας όπως την ξέραμε έως τώρα, για να γίνουν οι άνθρωποι έρμαια των λαμογιών. (Οι ομοφυλόφιλοι απλά πιόνια τους γίνονται, ηθελημένα ή άθελα τους)

Αν δώσει νομική ισχύ και προνόμια το Κράτος σε ομοφυλόφιλους, γιατί να μην δώσει και σε φίλους? Αν π.χ. δυο φίλοι συγκατοικούν, γιατί να μην αναγνωρίζεται και αυτό νομικά όπως και στην περίπτωση των ομοφυλοφίλων? Ποια η διαφορά? Τι παραπάνω προσφέρουν στην κοινωνία δυο ομοφυλόφιλοι από δυο φίλους? Θα έχει τότε άδικο ο ετερόφυλος που θα ζητήσει να πάρει αυτός την σύνταξη του φίλου του που πέθανε?

Μιλάνε για διακρίσεις... και πουλάνε τρέλα. Και βέβαια υπάρχουν διακρίσεις. Υπάρχουν ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Και εξηγούμαστε...

Αν γεννηθεί κάποιος, με ύψος 2,10 μ. θα πρέπει να μάθει να ζει ως ψηλός και όχι ως ένας άνθρωπος του 1,60 που έχει άλλες δεξιότητες... Δεν μπορείς π.χ. να είσαι 1,60 μ. και να λες ότι είναι αδικία της κοινωνίας που δεν σε προσλαμβάνουν για σωματοφύλακα... Δεν μπορείς να είσαι τραγουδιστής "κακοφωνίξ" και να λες ότι είναι αδικία που η Μαρινέλα έχει εκατομμύρια θαυμαστές κι εσύ κανέναν... Θα πρέπει να μάθεις να ζεις ανάλογα με τις δυνατότητες σου και την φύση σου... Αν κάνεις σαν τραγουδιάρα σταρλέτα που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή με την φωνή της και τρέχει στους πλαστικούς χειρούργους να γίνει "Τζέσικα Ράμπιτ" πουλώντας μπούτι, έχοντας μετά, απαίτηση δια της πλαγίου, να μπει κι αυτή στο "πάνθεον" των καλλιτεχνών του πολιτισμού μας, μόνο για γέλια θα είσαι και δεν θα φταίνε αυτοί που θα γελούν.
Το να θες να γίνεις κάτι που δεν είναι δυνατόν γίνεις, μόνο ως κόμπλεξ μπορούμε να το δούμε. Ένα κόμπλεξ, που το εκμεταλλεύονται τα διεθνή λαμόγια για να ρημάξουνε τις κοινωνίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι άνθρωποι να συνεννοούνται μεταξύ τους. Οι δικοί μας πολιτικοί τα ψηφίζουν όλα αυτά όχι γιατί συμπονούν τους ομοφυλόφιλους, αλλά επειδή είναι άβουλα όντα που μια ζωή εντολές ξένων αφεντικών εκτελούν, και σε εμάς εδώ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο, είναι άσπρο

Ακούμε από από χείλη πολιτικών, που προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, επιχειρήματα του τύπου "δεν γίνεσαι ομοφυλόφιλος επειδή είναι κάποιος άλλος"... Και βέβαια γίνεσαι λέμε εμείς... Γίνεσαι. Αν αυτός ο κάποιος είναι ανήλικος και στην κοινωνία που ζει είναι προβεβλημένη και δεδομένη αυτή η ερωτική συμπεριφορά και η στάση ζωής, αρχίζει το μυαλό του να ξεφεύγει από τον στόχο που είναι η οικογένεια. Άλλωστε, οι ομοφυλόφιλοι χωρίζονται σε κατηγορίες. Σε αυτούς που τους οδηγεί εκεί, θέλουν δεν θέλουν, το ορμονικό τους και σε αυτούς που τους οδηγεί το μυαλό τους. Αυτό το μυαλό θέλουν να τρελαίνουν τα λαμόγια που λέγαμε.

Το να προσπαθήσει ένας ετερόφυλος να μπει στο μυαλό και την ψυχή ενός ομοφυλόφιλου ώστε να τον νιώσει, είναι μάλλον αδύνατον. Όμως, το πόση μοναξιά έχει αυτή η ομοφυλοφιλική κατάσταση, όλοι μπορούν να το καταλάβουν. Μοναξιά και απόρριψη, που κατανοούμε πόσο εύκολα μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος ανάποδες στροφές... Υπάρχουν γύρω μας άλλωστε, άνθρωποι μικροί και ρηχοί, που συμπεριφέρονται σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, με τον χειρότερο τρόπο. Έναν τρόπο, που και κομπλεξικός να μην είναι κάποιος, γίνεται. Αν κάποιος δεν είναι δυνατός χαρακτήρας, εύκολα τον κυριεύει το κόμπλεξ. Όμως πέρα από αυτό, οφείλει ο κάθε ένας, όποιος και να ναι, όπως και να ναι, να προασπίζει το κοινό καλό. Προάσπιση της κοινωνίας, με λογική βάση, θα ήταν αν η κοινωνική συζήτηση ήταν γύρω από την προστασία των ομοφυλοφίλων και όχι για την νομική ισχύ στις σχέσεις αυτών. Αν βέβαια ενδιαφερόμαστε για την κοινωνία...

Δείτε παρακάτω, τι καταστάσεις θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον και ΕΔΩ πως ετοιμάζουν τις επόμενες γενιές προωθώντας την ομοφυλοφιλία, με απρόβλεπτες και αχαρτογράφιτες συνέπειες


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative