Social Icons

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Διαλέξτε την αισιοδοξία


αισιοδοξία Σύμφωνα με νεώτερες έρευνες ψυχολογίας ο άνθρωπος γεννιέται αισιόδοξος η απαισιόδοξος Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτός που θα γεννηθεί με ροπή προς την απαισιοδοξία δεν μπορεί να το αλλάξει και να γίνει πιο θετικός απέναντι στη ζωή και πιο χαρούμενος πιο ευτυχισμένος.

Το να βλέπεις στα πάντα μια αισιόδοξη ματιά δεν είναι εύκολο ,ειδικά αν έχεις μάθει να λειτουργείς με αρνητικό τρόπο και να μαυρίζεις την ψυχή σου με άσχημες σκέψεις.

Οι θετικοί άνθρωποι τα προβλήματα τα λύνουν άμεσα,είναι πιο χαμογελαστοί πιο δυνατοί πιο υγιείς ,δεν ζουν ξανά και ξανά τα μελανά σημεία του παρελθόντος τους , γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι το τώρα και το μέλλον και το παρόν είναι μόνο στη φαντασία μας.
Οι αισιόδοξοι άνθρωποι βλέπουν τη χαρά στα μικρά καθημερινά , δεν εστιάζουν το μυαλό τους στα όσα τυχών τους λείπουν κλαίγοντας για τη μοίρα τους, αντίθετα χαίρονται ,νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα η ζωή τους τους χάρισε και βρίσκουν τη χαρά και τη γνώση μέσα από κάθε μεγάλο η μικρό πρόβλημα.

Οι θετικοί αισιόδοξοι άνθρωποι χαμογελάνε συχνά, λένε καλημέρα ακόμα και στον άγνωστο οδοιπόρο που συναντούν τυχαία το πρωί στον δρόμο τους ,είναι πιο κοινωνικοί ,πιο εξωστρεφείς .
Πιστεύουν στη δύναμη τους , πιστεύουν στον εαυτό τους και στέκονται στα πόδια τους έτοιμοι να παλέψουν με τη ζωή και να βγουν νικητές σε κάθε απαιτητικό αγώνα.
Αγαπούν τον εαυτό τους ,τρέφουν και τον φροντίζουν σωστά το σώμα τους για να μείνουν ακμαίοι και υγιείς και ενδιαφέρονται για μάθηση προσκομίζοντας από τη γνώση την πνευματική ανάπτυξη που νιώθουν ότι τους είναι απαραίτητη.

Οι θετικοί άνθρωποι ξέρουν και έχουν τον τρόπο να κάνουν χαρούμενους και τους γύρω τους μεταδίδοντας το κέφι και την αισιοδοξία τους για τη ζωή .
Οι θετικοί άνθρωποι είναι το παράδειγμα που πρέπει να έχει ο καθένας που θέλει να αλλάξει τρόπο σκέψης ,συμπεριφοράς και κατ επέκταση ζωής.
Φροντίστε να βάλετε θετικούς ανθρώπους στην ζωή σας και είναι βέβαιο ότι παρατηρώντας τους και μόνο θα θελήσετε να μιμηθείτε κι εσείς τη δική τους ματιά την δική τους στάση ζωής ,την δική τους αισιοδοξία.
'Όλα θα αλλάξουν αν αλλάξει ο τρόπος που τα βλέπετε και αν αλλάξει ο τρόπος που τα βλέπετε όλα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism mania
M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative