Social Icons

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αταλάντη



Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Λοκρών οργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 6.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη με θέμα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και σκοπό τη συζήτηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο καταστατικό χάρτη της αυτοδιοίκησης.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης
Σύντομες παρεμβάσεις θα γίνουν από τους βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα επιμέρους θέματα όπως η θεσμική συγκρότηση και λειτουργία των ΟΤΑ, οι αρμοδιότητες, το εκλογικό σύστημα, η αποκέντρωση, τα οικονομικά, η αναπτυξιακή προοπτική της Τ.Α κ.α.

Σας περιμένουμε όλους: αιρετούς και των δύο βαθμών Τ.Α, εργαζόμενους στους ΟΤΑ και κάθε πολίτη να συμβάλλετε με την παρουσία σας και τις προτάσεις σας στη μεταρρύθμιση για μια νέα δημοκρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative