Social Icons

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιά με ανθρωπιά


Πρωτοχρονιά με ανθρωπιά  Μια νύχτα το χρόνο κάθε σπίτι πλημμυρίζει μαγεία ,χαρά και ευτυχία.
Η προσδοκία ,η ελπίδα για το καινούργιο παίρνει θέση στο γιορτινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι κι όλα μοιάζουν όμορφα .Μοιάζουν,γιατί δεν είναι πάντα όμορφα .
Το Το τραπέζι δεν μπορεί να γεμίσει με τα απαραίτητα των εορτών στο σπίτι του άνεργου οικογενειάρχη,ο άστεγος του δρόμου όσο και να προσπαθεί να κρατήσει την ανθρώπινη υπόστασή του δε τα καταφέρνει ,κι όσα φωτάκια κι αν ανάψουν στους δρόμους το σπίτι του γείτονα φτωχού μένει σκοτεινό .
Η ζωή πέρα απ τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων ,τα πολύχρωμα γυαλιστερά περιτυλίγματα των δώρων και τις πλούσια στολισμένες βιτρίνες είναι για πολλούς γκριζόμαυρη και δύσκολη κι αυτό μέσα στον καταναλωτισμό των ημερών το ξεχνάμε ,το προσπερνάμε , το αφαιρούμε απ την γιορταστική εικόνα που αγγίζει το βλέμμα μας.
Ξοδέψτε , ξοδέψτε για να χαρίσετε όσα πιστεύετε ότι θα φέρουν την πλαστή ευτυχία και τα ψεύτικα χαμόγελα στο σπιτικό σας ,ανοίξτε το πορτοφόλι και ξοδέψτε ,αλλά ανοίξτε και την καρδιά σας για να νιώσει τον πόνο του άλλου , ανοίξτε και τα μάτια σας για να δείτε την δυστυχία αποτυπωμένη στην όψη του και τότε είναι σίγουρο ότι το ξόδεμα που θα προκύψει απ αυτή την επαφή θα φέρει αληθινή χαρά ,αληθινά χαμόγελα και αληθινή ευτυχία.
Ας ξαναγίνουμε άνθρωποι και ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη ανθρωπιά,ανιδιοτελη αγάπη και προσφορά

Με το καλό το 2017
Καλή χρονιά για όλους
Μαίρη Κουτρούμπα
Autism mania
M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative