Social Icons

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πάλι όλοι μαζί θα φάμε μαμά


Χριστούγεννα Τα Χριστούγεννα αυτό που προσπαθούμε είναι να αναπληρώσουμε τις ώρες εκείνες που δεν αφιερώσαμε στα παιδιά και στην οικογένεια τον υπόλοιπο χρόνο κι έτσι τα οικογενειακά τραπεζώματα, η ανταλλαγή δώρων και όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται για να καλύψουμε το κενό και για να εντυπωσιάσουμε συγγενείς ,οικογένεια και φίλους.

Ετοιμάζουμε δώρα , φαγητά και πιστεύουμε με αυτά και μόνο ότι θα περάσει στο σπίτι η μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών ενώ στοιβαζόμαστε γύρω από ένα τραπέζι ακόμα και με άτομα που έχουμε επαφή μια φορά το χρόνο και έως εκ τούτου δεν υπάρχει τίποτα το κοινό για επικοινωνία ,για επαφή.
Κρατείστε και τηρείστε το δικό σας οικογενειακό πρόγραμμα για την κάθε γιορτινή μέρα χωρίς να σημαίνει ότι θα λειτουργείται ψυχαναγκαστικα την κάθε στιγμή.
Για να περάσουν καλά τα μέλη μιας οικογένειας πρέπει να έχουν ελευθερία κινήσεων. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει πχ ο έφηβος γιος να βγει με φίλους μετά το φαγητό δε θα του επιβάλλεται να κάτσει με τους υπόλοιπους συγγενείς σπίτι κι ούτε θα πιέσετε να γευτεί την γαλοπούλα που συχαίνεται ο σύζυγος γιατί ήσασταν απ το πρωί στη κουζίνα για να τη μαγειρέψετε Χριστούγεννα σημαίνουν πρώτα απ όλα χαρά και για να υπάρχει χαρά πρέπει να υπάρχει ελευθερία. Βγάλτε τα περιττά των γιορτών απ τη ζωή σας ακόμα κι αν αυτό αφορά τον ξάδελφο που δε σας συμπαθεί και τον αντιπαθείτε.

Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δεχτεί κάποιον στο σπίτι του αν δεν περνάει καλά μαζί του και κανένας κανόνας δεν υπάρχει που να υποχρεώνει εσάς ή τους γύρω σας να κάνει κάτι που δεν θέλει.
Συζητήστε τα πάντα με την οικογένεια σας και βρείτε τρόπους για να είστε όλοι ευχαριστημένοι αυτός είναι εξάλλου και ο σκοπός.
Να ευχαριστηθείτε την φετινή Χριστουγεννιάτικη ημέρα.

Μαίρη Κουτρούμπα
Autism mania
M.K.<3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative