Social Icons

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Χαϊδεύουν τους άνδρες… και τους «σουφρώνουν» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


1
Δημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση γιατί είχαμε και στην περιοχή μας παρόμοια περιστατικά !
Οι ηλικιωμένοι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα !
Το κόλπο είναι απλό και παλιό, όμως δυστυχώς αρκετοί άνδρες από την Πάτρα –κυρίως ηλικιωμένοι- εξακολουθούν και πέφτουν θύματα των τσιγγάνων που δρουν κυρίως στην Πλατεία Γεωργίου, την περιοχή του παλαιού λιμανιού αλλά και στην Αγίας Σοφίας.

Οι τσιγγάνες, ντυμένες με τις παραδοσιακές φαρδιές και ριχτές φούστες τους, πλησιάζουν το θύμα με το πρόσχημα να πουλήσουν χαρτομάντιλα.

Η μία αρχίζει και τον ακουμπά με τα χαρτομάντιλα, υποτίθεται στην προσπάθειά της να τα βάλει σε κάποια τσέπη. Όμως το χέρι της φθάνει μέχρι και τα γεννητικά του όργανα. Αρχίζει και τον χαϊδεύει έντεχνα με σκοπό να τον ερεθίσει, να του θολώσει το μυαλό και στη συνέχεια να πετύχει τον σκοπό της. Ο ηλικιωμένος αρχίζει να…χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τότε οι τσιγγάνες περνούν στο …παρασύνθημα. Η μία σηκώνει το φουστάνι της και τον καλεί να …πιάσει, ενώ η άλλη τον πλησιάζει και προσπαθεί να του αρπάξει ότι έχει και δεν έχει μέσα στην τσέπη του. Η δουλειά γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και μέχρι ο ηλικιωμένος να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί οι τσιγγάνες έχουν εξαφανιστεί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούν το θύμα τους ακόμη και σε υπόγεια πολυκατοικιών (για τις οποίες γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η εξωτερική πόρτα είναι πάντα ανοιχτή), δίνοντάς του υπόσχεση ότι θα εκπληρώσουν όλες τις …ερωτικές του επιθυμίες. Και βέβαια ο ηλικιωμένος καταλήγει …χωρίς πορτοφόλι.

Σε άλλες περιπτώσεις ανήλικες τσιγγάνες κυρίως από Ρουμανία και Βουλγαρία την «πέφτουν» σε ηλικιωμένους. Και ποιος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Πλατεία Ολγας και την Πλατεία Γεωργίου. Δυστυχώς όμως… κανείς δεν ενδιαφέρεται.

2
3
4

patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative