Social Icons

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Το Αστυνομικό Δελτίο της σύλληψης του 39χρονου που δολοφόνησε την Θώμη Κουμπούρα


Θώμη Κουμπούρα
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα και την σύλληψη του δράστη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός.
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο (σχετικό το από 28-12-2016 Δελτίο Τύπου).
Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (30-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και σήμερα (31-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative