Social Icons

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Λέσβος: Δύο νεκροί από έκρηξη στο hotspot της Μόριας


Δύο νεκροί από έκρηξη στο hotspot της Μόριας
Μία γυναίκα και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη, πιθανώς φιάλης υγραερίου, στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, το βράδυ της Πέμπτης.
Σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μία γυναίκα και ένα ακόμη παιδί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Ο ιστότοπος Lesvosnews από την πλευρά του κάνει λόγο για τρεις τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με άλλες, ανεπιβεβαίωτες αναφορές, οι τραυματίες είναι περισσότεροι.


Η έκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλο μέρος του καταυλισμού.

naftemporiki.gr

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το τραγικό δυστύχημα στη Μόρια αναφέρει: 

«Το χτεσινό τραγικό δυστύχημα στη Μόρια της Λέσβου είναι αποτέλεσμα της κατάστασης που, με ευθύνη κυβέρνησης – ΕΕ, επικρατεί στα νησιά του Αιγαίου και χαρακτηρίζεται από το διπλό εγκλωβισμό περισσότερων από 16.000 προσφύγων και μεταναστών, κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης, από πολύμηνες καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου και αβεβαιότητα για την τύχη τους, με επιπτώσεις και στη ζωή των κατοίκων των νησιών.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη το αίτημα που έθεσε το ΚΚΕ σε Επίκαιρη Ερώτησή του για: Άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων - μεταναστών από τα νησιά και, στη συνέχεια, από τη χώρα, το κλείσιμο των hotspots και την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών προσωρινής υποδοχής και καταγραφής, την αποκατάσταση των πιθανών ζημιών που οφείλονται στην αναγκαστική συμβίωση σε ακατάλληλους χώρους και περιοχές. Άμεση αντιμετώπιση της προβοκατόρικης δράσης φασιστοειδών και αντιδραστικών δυνάμεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative