Social Icons

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης: Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
 Δελτίο τύπου            16/11/2016

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

43 χρόνια μετά την αιματηρή καταστολή της δυναμικής εξέγερση του Πολυτεχνείου ως κορύφωμα της λαϊκής αντίθεσης στο χουντικό καθεστώς των Συνταγματαρχών, οφείλουμε ως αξιοπρεπείς πολίτες αλλά και πολιτικοί να διαφυλάξουμε το ενωτικό πνεύμα της εξέγερσης του 1973.

Ο Ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ενωμένος, χωρίς πολιτικές ταμπέλες, μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει ότι του στερούν βίαια, παραπλανητικά, μεθοδικά μέσα από «κανάλια» παραπληροφόρησης, σειρήνες καταστροφής, οικονομικούς στραγγαλισμούς και φαινόμενα διαπλοκής και διαφοράς.
Καθημερινά όλοι μας δίνουμε τον αγώνα της επιβίωσης αντιμέτωποι με σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν με τα μνημόνια, που όμως ενωμένοι κάτω από κοινό όραμα και στόχο μπορούμε να τα ανατρέψουμε.

Το σύνθημα «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» κάθε άλλο παρά ποτέ δίνει έμφαση στις σημερινές διεκδικήσεις μας. Διεκδικήσεις για οικονομική ανάσα, διεκδικήσεις για κοινωνική συνοχή, διεκδικήσεις για να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας.

Πιστός στα ιδανικά του έθνους μας και με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου σας καλώ να εργαστούμε για μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών, για μια Ελλάδα Δημοκρατική, για μια Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, της Αξιοπρέπειας.

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης

Αναπληρωτής Γραμματέας
της Πολιτικής Γραμματείας
Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Ασφάλισης
Ανεξάρτητοι Έλληνες

www.michalitsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative