Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γιατί αποχώρησε ο Απ. Γκλέτσος από την σύσκεψη για το Νοσοκομείο Λαμίας (Video)


Απ. Γκλέτσος
Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 2/11/2016 ευρεία σύσκεψη φορέων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Σταυρογιάννη.

Παρόντες οι Δήμαρχοι του Νομού Φθιώτιδας, πολιτικοί φορείς, σωματεία εργαζομένων και γιατρών του Νοσοκομείου,ενώ απόντες είναι οι βουλευτές του Νομού λόγω υποχρεώσεων.


Ο Απόστολος Γκλέτσος Δήμαρχος Στυλίδας αποχώρησε από την σύσκεψη. Ενώ ήρθε στην αίθουσα  της συνεδρίασης στην οδό Αινιάνων από τους πρώτους, ενημέρωσε εξ αρχής ότι έχει πολύ σημαντικό ραντεβού με αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας αφού ο  Δήμος  Στυλίδας  θα φιλοξενήσει περίπου 500 πρόσφυγες. Η σύσκεψη όμως ξεκίνησε με την ανάγνωση επιστολών των βουλευτών της Φθιώτιδας, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις πολλών παρευρισκομένων  μέσα στην αίθουσα.

Απ. Γκλέτσος
Ο κ. Γκλέτσος αφού πήρε τον λόγο, τόνισε με αυστηρό ύφος ότι δεν συναντήθηκαν σήμερα για να ακούσουν έκθεση ιδεών από τους βουλευτές αλλά να δώσουν λύση στο πρόβλημα του Νοσοκομείου Λαμίας μέσα από ουσιαστικό διάλογο.

Οι βουλευτές είπε μπορούν να τα πουν όπου και όταν αλλού θέλουν και αμέσως αποχώρησε από την αίθουσα.

fonografos.net


ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: MAG24 Online Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative