Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ράχες: Οι ληστές μπήκαν στο μαγαζί και χτύπησαν άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα


ληστές
Οι θρασύτατοι και αδίστακτοι ληστές μπούκαραν στο μαγαζί λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα...
Η ληστεία έγινε σε καφέ-ζαχαροπλαστείο στον κεντρικό δρόμο της παραλίας στις Ράχες.
Οι δυο δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για νεαρούς ρομά Βουλγαρικής υπηκοότητας, μπήκαν στο μαγαζί και είπαν στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι θέλουν να πάρουν ένα ποτό.
Μόλις εκείνη προχώρησε προς το σημείο που έχει την κάβα, ο ένας έβγαλε στιλέτο και άρχισε να φωνάζει "τα λεφτά, τα λεφτά". Ο δεύτερος άρχισε να γρονθοκοπεί την 73χρονη ιδιοκτήτρια στο πρόσωπο και στα πλευρά. Οι ληστές άφησαν τη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, άρπαξαν το κινητό από την τσάντα της και στη συνέχεια πήραν όσα χρήματα είχε η ταμειακή και έφυγαν τρέχοντας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένας φορούσε μαύρο μπουφάν και ο άλλος καφέ. Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι ερχόμενος ο γιος της ηλικιωμένης προς το μαγαζί τους συνάντησε στο δρόμο, αλλά δεν γνώριζε τι είχαν κάνει λίγα λεπτά πριν στη μητέρα του.

«Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παραλίγο να σκοτώσουν τη γυναίκα για 70-80 ευρώ που είχε μέσα η ταμειακή. Τόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή πλέον...», έλεγε στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο αδίστακτων ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative